Nejste přihlášen/a.

Přihlásit se do poradny

Tisk buňky

Od: zdenek65 odpovědí: 6 změna:

Chtěl bych v Exelu vytvořenou tabulku vytisknout i s rámováním buněk - zatím mi to tiskne jen jejich obsah. Asi se to musí někde vyžádat nebo potvrdit.

6 odpovědí na otázku
Řazeno dle hodnocení

hodnocení

2x

Dobrý den. Já mám zatrženo tisk v nastavení. Karta rozložení stránky→ mřížka a tam zatrhnout tisk.

elas
hodnocení

0x

Zkus dát ohraničení celé buňky. Najdeš to v nabídce domů - nejdřív je tučné písmo, pak kurziva, pak podtržení a to čtvrté je ohraničení. Tam si můžeš zvolit, jak to chceš mít ohraničené.

figurek*
hodnocení

0x

nepamatuji si, že bych kdy v Excelu viděl nastavovátko tisku rámování buněk. Mě se rámečky kolem buněk vytisknou vždycky, černé, šedé i barevné.

Moje tiskárna přepnutá do režimu monochrome je vytiskne černě, i když jim nastavím barvu na bílo.

hodnocení

0x

Pokud myslýte to rámování, které je tam automaticky, bez ručního rámování - pak Tisk - dole Vzhled stránky - záložka List - zaškrtnout Mřížka (nemám to před sebou, ale nějak tak to bude).

ježišmarjá - myslíte ..

zdenek65
hodnocení

Při pročítání rad jsem skončil u včerejší poslední od gamapolis® a tak jsem jeho radu použil a jsem velmi spokojen - funguje to CHybělo tam potvrzení "TISK". děkuju samozřejmě všem za snahu

Přihlásit se k odběru odpovědí z této otázky:

Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.

Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.

Copyright © 2004-2025 Poradna Poradte.cz. Všechna práva vyhrazena. Prohlášení o ochraně osobních údajů. | [tmavý motiv]