Nejste přihlášen/a.
Nelze odeslat e-mail. resp. odešle se, ale pouze do pošty k odeslání. mám outlook pop3.
Občas se to v Outlooku stane. Stačí mail napsat znovu, nebo okopírovat a pak dát odeslat. Nastavení pošty by se samo změnit nemělo. Odchozí pošta mívá nastaveno např. smtp.centrum.cz, nebo smtp.volny.cz. Je to podle vašeho poskytovatele.
Ještě doplním, chyba může být i v dalším nastavení. Také už jsem se s tím "vyřádil", když jsem potřeboval nastavit další maily. Na ukázku dávám možnosti, ale nastavení musíte vyzkoušet. To co mám já, nemusí fungovat vám. Zkoušejte možnosti. Já jsem se s jedním nastavením mořil hodinu, než jsem to trefil. Všechny portály to nemají stejné. Některý portál lze nastavit automaticky, jiný musíte ručně. Také záleží, zda nastavíte příchozí poštu na pop3, nebo imap. To vše si vyzkoušejte.
Nezměnili jste připojení na internet?
Každý poskytovatel potřebuje svoji adresu smtp serveru (např. smtp.vodafonemail.cz, smtp.upcmail.cz,smtp.etmail.cz)...
e-mail dám odeslat, nic to nehlásí, ale zůstane v poště k odeslání. jak poznám, že mám správné nastavení odchozí pošty?
nastavení pro odeslání je smtp.upcmail.cz+čísla
Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.
Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.