Nejste přihlášen/a.

Přihlásit se do poradny

Poslání více emailů jednomu příjemci

Od: arkanek odpovědí: 5 změna:

Zdravím.

Jak prosím poslat více emailů (které mám uloženy v archivu na emailu) jednomu příjemci?

Děkuji.

5 odpovědí na otázku
Řazeno dle hodnocení

pavelpavel*
hodnocení

3x

Pardon nejspíš po jednom mu je odeslat.

pi*
hodnocení

2x

Vybrat je a zvolit předat dál, též se nazývá přeposlat. Z email klienta jde vybrat více, z web kl. většinou po jednom, takže pokud jich je hodně, stáhnout do email kl. který umí předat více emailu najednou.

arkanek
hodnocení

Díky za odpověď. Ale když je mám v archivu, všechny je označím, ale tam možnost přeposlat není. Když to hodím to doručených, tak to se mi rozestrkají všude (je to záležitost asi ročních emailů). Potřebuju je mít všechny u sebe.

pi*

"rozestrkají všude" je tak přesná informace, že Vám těžko někdo odpoví i s věšteckou koulí. *eee*

arkanek
hodnocení

Fajn. Vím. Prostě se mi emaily, které jsem si sloučil k době do archivu, zase budou podle datumu, jak byly doručeny nebo odeslány. Tudíž by mi zase trvalo dlouho, než je dám dohromady.

Přihlásit se k odběru odpovědí z této otázky:

Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.

Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.

Copyright © 2004-2025 Poradna Poradte.cz. Všechna práva vyhrazena. Prohlášení o ochraně osobních údajů. | [tmavý motiv]