Nejste přihlášen/a.

Přihlásit se do poradny

Použití HDMI kabelu

Od: zvanda® odpovědí: 7 změna:

Poradí mi někdo? Když propojím televizi s NTB s HDMI kabelem tak jednou s tím není problém a druhý den to nepřenáší.Zkoušel jsem to i u druhé telky a také to nepřenáší.Kde je chyba? Asi u NTB ale dá se to někde zapnout nebo ovlivnit když to nejde. Děkuji za radu nebo názor.

7 odpovědí na otázku
Řazeno dle hodnocení

kepler*
hodnocení

1x

Zkus použít jiný kabel, jestli není problém v konektorech. Pak může být problém i v portech - jak na NB, tak TV. Prostě metodou zkoušek a omylů. Z vlastní zkušenosti vím, že mi poměrně brzy odcházely porty na NB pro USB. Ještě, že tam byly tři.

olinl
hodnocení

0x

Nejsem si jist, ale zkus prohodit konce šňůry HDMI. U stařičkého SCARTU to pomáhalo, u tohoto kablíku nevím..

karel556*

lucii*
hodnocení

0x

Koupil bych novej HDMI kabel a vyzkoušel.Jestli bude závada přetrvávat,tak to není kabelem,ale pokud to nefunguje ani u druhé telky,tak bych tipoval dle věšteské koule na špatný konektor v noťasu.Nějaký studený spoj - stačí znovu kvaltně proletovat(zapájet)..Dnešní NTB jich mají víc,ale tp jste doufám zkoušel dát kabel HDMI do jiného USB portu?

HDMI kabel do USB portu?

a který notebook jich má víc? (těch HDMI, ne USB...)

Nu jako scart casto rezebrat a upravit sel, ale hdmi? Rekl bych maloktery. A hdmi bych do usb opravdu nedaval.

Přihlásit se k odběru odpovědí z této otázky:

Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.

Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.

Copyright © 2004-2025 Poradna Poradte.cz. Všechna práva vyhrazena. Prohlášení o ochraně osobních údajů. | [tmavý motiv]