Nejste přihlášen/a.

Přihlásit se do poradny

Problém s extenderem

Od: adam97® odpovědí: 4 změna:

Zdravím,

omlouvám se za dotaz, jsem v počítačích laik. Nainstaloval jsem extender tp link, a když chci zprovoznit síť, píše mi to problém s ověřením. Je možné, že na routru jsem nezapnul wps? je tam přepínač (wifi - wps), ale když vypnu wifinu, dioda wpsky mi nesvítí. Nevím jak dál.

Děkuju za dobrou radu.

Adam

4 odpovědi na otázku
Řazeno dle hodnocení

hodnocení

0x
No a jak jsi to tedy nainstaloval? Kdyz vypnes wifi tak ti je wps k nicemu protoze to je vlastne jen zpusob autentifikace. Ja treba wps nepouzivam nikde a vypinam ho. Nastavuji normalne sit. Takze jak jsi repeater nastavoval? Heslo do tve site a sifrovani jsi zadal spravne? Setkal jsem se taky s tim ze si repeater hlidal slozitost hesla a pokud nebylo splneno tak se nepripojil.

hodnocení

Tak jsem to vzdal, po několika marných pokusech, pořád mi naskakuje Problém s ověřením. Děkuju za reakci a za radu, bohužel nejsem technický typ a asi bych to nedal dohromady sám, bez odborníka. Děkuju. A.

hodnocení

0x

Já jsem použil WPS u všech přístrojů a bylo to OK. Vše funguje. V návodech je popsáno jak na to.

hodnocení

0x

Co všechno je, nebo není možné...to víte jen Vy sám.

Obecně je zapojení extenderu a jeho konfigurace přes WPS otázkou tak 4-10s...a když to děláte manuálně, tak základní nastavení je hotové za několik málo minut.

Přihlásit se k odběru odpovědí z této otázky:

Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.

Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.

Copyright © 2004-2025 Poradna Poradte.cz. Všechna práva vyhrazena. Prohlášení o ochraně osobních údajů. | [tmavý motiv]