Nejste přihlášen/a.
Zdravím,
omlouvám se za dotaz, jsem v počítačích laik. Nainstaloval jsem extender tp link, a když chci zprovoznit síť, píše mi to problém s ověřením. Je možné, že na routru jsem nezapnul wps? je tam přepínač (wifi - wps), ale když vypnu wifinu, dioda wpsky mi nesvítí. Nevím jak dál.
Děkuju za dobrou radu.
Adam
4 odpovědi na otázku
Řazeno dle hodnocení
0x
No a jak jsi to tedy nainstaloval? Kdyz vypnes wifi tak ti je wps k nicemu protoze to je vlastne jen zpusob autentifikace. Ja treba wps nepouzivam nikde a vypinam ho. Nastavuji normalne sit. Takze jak jsi repeater nastavoval? Heslo do tve site a sifrovani jsi zadal spravne? Setkal jsem se taky s tim ze si repeater hlidal slozitost hesla a pokud nebylo splneno tak se nepripojil.
Přihlásit se k odběru odpovědí z této otázky:
Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.
Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.
Copyright © 2004-2026 Poradna Poradte.cz. Všechna práva vyhrazena. Prohlášení o ochraně osobních údajů. | [tmavý motiv]