Nejste přihlášen/a.

Přihlásit se do poradny

Call of Duty Infinite Warfare

Od: sebastian odpovědí: 5 změna:

Moje komponenty:Intel Core i5-8400 CPU 2.80GHz 2.81 GHz ram 16 gb grafická karta 1050 2gb

Chcel by som sa spýtať či by mi utiahlo hru Call of Duty Infinite Warfare aspoň na 120 fps keď:

MINIMUM:

Requires a 64-bit processor and operating system

Processor: Intel Core i3-3225 @ 3.30GHz or equivalent

Memory: 8 GB RAM

Graphics: NVIDIA GeForce GTX 660 2GB / AMD Radeon HD 7850 2GB

DirectX: Version 11

Network: Broadband Internet connection

Storage: 70 GB available space

Sound Card: DirectX 11 Compatible

Additional Notes: Disk space requirement may change over time.

5 odpovědí na otázku
Řazeno dle hodnocení

pavelpavel*
hodnocení

2x

Ne. Na této grafice to jede na HIGH 60FPS. Můžu se zeptat proč musíš mít 120 FPS?

sebastian
hodnocení

nemusím len sa pýtam aby sa to nesekalo nemusím mať 120 fps len aby to šlo plynule a nesekalo sa to a nech aspoň na medium

pavelpavel*

Já jenom, že jediné vysvětlení je natáčení her v high jinak ti vysvětlím skutečnost. Víš kolik má kinofilm? 25 FPS. Vnímání plynulé reality pro mozek je již 30 FPS a na tu tvojí kartu to jede na high 65 FPS což je kávička. Jistě, že hry to chce minimálně na medium. Na youtube máš gameplaye všeho snad na všech kartách. Tady máš ukázku 65 FPS na high na 1050 2GB takže neboj. *frajer*

sebastian
hodnocení

Veľmi pekne ďakujem. :D Lebo jedného frienda čo mám na steamu mi hovoril 15-20 fps a tých hier má veľa a viem že sa v tom význá tak preto sa pýtam

pavelpavel*

Tak tomu moc nerozumí. Ty máš dokonce šestijádro a k tomu 16 GB RAM a GTX 1050 2 GB a půjde ti to s přehledem na HIGH a 60 FPS. Tady máš další video s rozdílem, že to jede na čtyřjádro zbytek je stejný. Neboj pujde to skvěle.

Zde je srovnání i5 2500 a i5 8400 procesorů

cpu.userbenchmark.com/...

Přihlásit se k odběru odpovědí z této otázky:

Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.

Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.

Copyright © 2004-2025 Poradna Poradte.cz. Všechna práva vyhrazena. Prohlášení o ochraně osobních údajů. | [tmavý motiv]