Nejste přihlášen/a.
Ahojky, zoufale hledám nějakou novou MMO(RPG) online hru. Dlouhé roky jsem hrála Ragnarok a WoW. A teď bych chtěla novou hru, ale podobnou Ragnaroku - hratelností a nemusí být podobná grafikou (ktará je 2D postavy ve 3D světě). Ragnarok je od WoW velmi odlišný. V Ragnaroku se dá hrát za více postav (takže si otevřu třeba 5 účtů a hraju s jednou postavou a chodím si do kempu pro boosty) a hlavně se tam huntí věci , takže se zabíjí velké množství potvor (a né jen cca 20-30 do questu jako ve WoWku). Prostě hru kde se o něco musím snažit a né, že mi to padne na 10% ze slabé příšery. A také hru, kde padají epic věci z obyčejných mobů (třeba na 0,02% - což je přibližně 8000 zabitých mobů) a hru kde se dá dobře obchodovat i s equipem. V Ragnaroku je speciální class merchant a ten si otevře obchod a tam prodává své věci, na tom "netrvám" klidně ať to jde přes aukci... Prostě něco na čem můžu "zabít" stovky hodin a skěle se bavit. Je mi jedno jestli to bude anime nebo reálná grafika, jestli to bude ve vesmíru nebo ve středověké Evropě nebo v Mordoru... Klidně to může být v angličtině. Předem děkuji za tipy.
Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.
Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.