Nejste přihlášen/a.

Přihlásit se do poradny

Odinstalace google

Od: robina* odpovědí: 17 změna:

Chtěla bych odinstalovat prohlížeč google,ale ve výchozích programech vůbec není a předtím tam byl.Není ani v programu Revo a taky tam kdysi byl.Nevím kde se ztratil,poradí někdo jak ho vrátit zpět? OS Windows 7 Děkuji

17 odpovědí na otázku
Řazeno dle hodnocení

hodnocení

3x
No ma to jeden problem. Kdyz chrome odinstalujes a nevezmes pritom konfigurace tak je to o nicem. Ja bych sel pro zacatek cestou resetu do defaultniho nastaveni:
support.google.com/...
To by mohlo stacit.

fran56ris*
hodnocení

1x

To sice pěkné že si myslíte že odinstalovací se něco změní. Ale pokud znovu nainstaluje Chrome a přihlásíte se do něj, tak všechno co jste si tam natahali - bude zpět. Google se o to postará.

robina*
hodnocení

No to mi je jasný,aspoň se to trochu pročistí.

Nepročistí. Zkus spustit CCleaner. Ten by ti mohl pomoci podstatně více než odinstalování a nainstalování.

karel556*
hodnocení

0x

Tak si nejprve ujasněte pojmy, chcete ho odinstalovat ale nemůžete ho najít, pak chcete poradit jak ho vrátit zpět, asi proto, aby jste ho mohla odinstalovat, to je na palici :-D

robina*
hodnocení

Špatně jste to pochopil.Chtěla bych ho odinstalovat,ale nemám odkud!Protože se nenachází nikde v programech.Chci abych ho mohla najít a odinstalovat.

Myslíš tedy Google Chrome?
Používáš ho a nevyhovuje ti?
robina*
hodnocení

Ano Google Chrome.Používám ho,ale zdá se mi hodně zasviněněný,proto chci nainstalovat nový.A jak už jsem psala,v programech nikde není.A ikona je jen ve složce.

Co znamená, že je zasviněný. Já ho používám mnoho let a nic zasviněného nevidím.

111®
hodnocení

0x

zbyla po něm alespoň ikona? Když ho nemůžete najít , zkusila jste vyhledat? Není už odinstalován?

robina*
hodnocení

Odinstalovaný není,protože ted zrovna z něho píšu.

111®
hodnocení

0x

no dobře, taže má ikonu, tak použij v Revo Uninstaller funkci "lovce" ukáže se ti na ploše kolčko s křížkem, tím najedeš na ikonu programu co chcš odinstalovat, klik tuším pravou myší a vybrat co chceš udělat viz obr:

Odinstalace google
robina*
hodnocení

No, zkusím to v tom Revu,snad se mi to podaří odinstalovat,ale zajímalo by mě proč ta ikona v těch výchozích programech zmizela.

pavelpavel*
hodnocení

0x

Ve správci zařízení - odinstalovat program. Tam ho najít a pryč.

robina*
hodnocení

Ve správci zařízení?To je snad sranda?Tam žádné programy nejsou!

pavelpavel*

V ovládacích panelech odinstalovat předpokládám Google Chrome.

jabraka*
hodnocení

0x

GOOGLE není součást systémového programu.Proto ani nelze ho najít v seznamu spouštěných programů v počítači.Je soušástí některého z prohlížeču internetu.Tedy Internet exploreru,Fire foxu,nebo Google chrome.

JABRAKA

Přihlásit se k odběru odpovědí z této otázky:

Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.

Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.

Copyright © 2004-2025 Poradna Poradte.cz. Všechna práva vyhrazena. Prohlášení o ochraně osobních údajů. | [tmavý motiv]