Nejste přihlášen/a.
Dobrý den, mám tiskárnu HP Deskjet F2420 vždy vše ok. Kupuji roky alternativu cartrige od Allprint CC641E (No. 300) nedávno jsem dávala novou náplň a tiskla 10 papírů. Teď je to tak že papír se zasekává uvnitř tiskárny a je nutno je zadní částí vytáhnout nebo projede do půlky a pak dojede prázdný, přesto že jsem dala kopírovat.. Už jsem několikrát zkoušela vyndata znovu zandat náplň, dříve to ukazovalo že je třeba málo plná, nově vyskakuje okno v pc že náplň je s otazníkem. Tiskárnu jsem od prachu očistila a přesto se papír zasekne a zmačká blikají světýlka barvy a papíru... Už nevím co s tím
Děkuji
Pokud používáte alternativní náplň od jiného výrobce musíte tyto komplikace řešit přímo s výrobcem alternativní náplně. Ten je samozřejmě na komplikace připraven, takže vám určitě poradí co s tím a případně vám zašle novou náplň protože to klidně může být vadným čipem který je na zásobnících toneru z toho důvodu aby de fakto znemožňoval opakované naplnění zásobníku novým tonerem (výrobci typu allprint se pochopitelně naučili tyto čipy obcházet, ale zjevně to nefunguje nutně na 100%). Řešte to tedy jako reklamaci náplně, pošlete jim ji zpět a oni vám možná pošlou náplň novou či opravenou, pohrozte že jste jinak připravena napsat negativní recenzi na heureka.cz to obvykle zabírá .-).
Osobně jsem opustil HP a zakoupil tuhle.Od té doby žádné kartuše a minimálně vytiskne okolo 5 000 stran.Inkoust za "pár korun"a vyhazuji pouze lahvičky .
Žádné čipy se zde neřeší.
Já bych tedy začal kontrolou zda se tam ten papír o něco nezasekává o nějaký utržený kousek, nebo jinou věc.
Když se stane, že tiskárna papír nějak sežmoulá, je dobré být opatrný při jeho vyndávání a pak ještě překontrolovat, jestli stránce nějaký kousek nechybí. Pokud tam nějaký kousíšek uvízne, může to dělat takovéhle potíže
Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.
Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.