Nejste přihlášen/a.
Ahoj,
mám primitivní tabulku (nic oficiálního), kdy si napíšu odkdy dokdy jsem byla v práci. Vypočítá mi to pak přesčas, případně v mínusu, kolik mi chybí dopracovat (takže mám jeden den třeba přesčas 0:40 a druhý jdu o těch 40 minut dříve domů, tak se mi to spočítá jako -0:40 - jakože mi 40 minut chybí). No a potřebovala bych teď, abych měla buňku "celkem", kde by se všechny přesčasy/nedopracované sečetly - v případě výše by tedy bylo spočteno 0:40+(-0:40) a výsledek by byl 0:00.
Jenže nějak nevím, jak donutit excel počítat s časem v mínusu, negativním časem.
Snad jsem to pochopila dobře.
Potřebuju prostě v měsíci průběžně sledovat jak bych měla zůstávat déle, případně jestli mám nadpracováno a můžu chodit dříve domů.
nešlo by sečíst všechny časy, výsledek převést na minuty a odpočítat od něj konstantu 480 (8hodin=480minut) za každý odpracovaný den? Excel umí najít počet neprázdných buněk.
Krucinál. Ten obrázek sem nepatří. Nesplňuje zadání. Ten platí jen v případě, že byste si plusy a minusy psala přímo v minutách. Pak stačí funkce SUM.
Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.
Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.