Nejste přihlášen/a.
Dobrý den, prosím vás o pomoc, už si vůbec nevím rady. Dělám si webové stránky na webnode a chtěla bych si tam dát vlastní šablonu, kterou mám staženou v počítači. Když ji však chci importovat, nahlásí se tato chyba:
Častou příčinou této chyby je, že byl nesprávně připraven ZIP archív. ZIP archív je nutné zkomprimovat tak, aby neobsahoval nadřazený adresář, ve kterém se nachází připravené soubory. Např. máte-li soubory skinu v adresáři "C:skin", a tedy cesta k souboru "config.xml" odpovídá "C:skinconfig.xml", je nutné do archívu zkomprimovat vše, co je uvnitř "C:skin", bez cesty do adresáře "C:skin". Soubor "config.xml" bude tedy ležet v kořenovém adresáři archívu. Mimo to je také možné, že jde o překlep v názvu souboru. Opravte prosím ZIP soubor s importem.
Kód chyby 41
staženou šablonu vždy extrahuji, pak znovu zazipuji, tak už nevím co je špatně
hmmm... predpokladam ze podle textu chyby se ridis,tzn soubory v rootu(korenovy adresar-prvni co uvidis kdyz ten archiv otevres)?
no jelikož jsem naprostý laik, tak ani netuším co po mě chcete, ale asi bude záležet na tom, kde je soubor uložený že?vůbec nevím co mám dělat
Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.
Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.