Nejste přihlášen/a.
Hledám zkušeného člověka, který udělá Power-Point prezentaci pro cca 1,5 hodinovou přednášku na literární téma. Mám fotky na CD, dodám texty v heslech - potřebuji sesadit dohromady na extra CD. Podmínka Praha a nejbližší okolí, preferuji osobní účast při tvorbě.- Jsem laik na PC.
Mno, sice nejsem pražák, ale na sestavování prezentací z velkého množství dat mám automatizované skripty které to umí sestavit z velké části automatizovaně (cena by tak nemusela být vyšší než řekněme 500 Kč - to je cena spíš jen symbolická, protože to mnoho času nezabere) Navíc ti tu prezentaci uložím nejen v PPT/X (se kterým mohou být různé problémy, každá verze powerpointu tenhle formát zobrazí jinak a s jinými chybami, leckde powerpoint mít nemusí vůbec samozřejmě) ale uložím to i do univerzálnějšího PDF (prohlížeč PDF mají všude a prezentace se v PDF dělají velmi pohodlně, PDF se dá nastavit tak aby se otevíral implicitně přes celou obrazovku v režimu prezentace a je to univerzální formát se kterým pak na prezentaci nikde nebude problém)
Dáky za zájem, můžete napsat, odkud jste? Já vím, že na to existuje program, který celou akci ulehčuje. S cenou souhlasím, ale preferuji osobní účast při tvorbě, protože mám fotky, z nichž se dá volit z několika možných... Napište mi na sebe kontakt, asi kolem 20.listopadu by bylo možné?
Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.
Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.