Nejste přihlášen/a.
Dobrý .. Bydlim v Jihomoravským kraji u Brna v nějaké malé dědině , potýkam se s problémy ohledně mého internetu když si zapnu hru nebo obyčejné surfovaní po internetu nebo sledovaní videii při nejhorším i živé vysílaní tak to muj net nezvládá vůbec, řešil jsem to s PROVIDEREM , zavolal jsem na ustředisko a zeptal se VČEM je problém asi po 2 měsících mi zavolali zpět a řekli že požadovaný internet který mám je zde SDÍLENÝ ale problém je ten že ve SMLOUVĚ se nic takového nepíše , tak jak by jste to řešili vy JÁ NEMÁM MOC NA VÝBĚR v mém okolí jsou dostupný pouze další 3 ztoho je MEGATRONIC který je totalně nahovno jestli ho znáte víte asi očem mluvím a AB NET na který slýchávam taky nějaké ty stížnosti ohledně rychlosti ale rychlost mě tak nějak nezajimá, musím zmínit ještě že mám WAYCOM 100/50 nejrychlejší který se dal tedy pořídit v mém okoli ale nejsem jak z NÁZVU VYPLÝVÁ VŮBEC SPOKOJENÝ pokud se tu najde nějaký hráč tak asi chápe jaký problémy jsou KDYŽ NĚKDO MÁ nestabilní net jinak nějakej problém v DOMACÍ SÍTÍ nehrozí všechno je OK router na půdě který pokrývá celou plochu domova .. a kabely jsem taky měnil jak TOTALNÍ NEZMAR uplně zbytečně , router mám za nějakých 3.5 tisíc jinak musím ještě říct že u mě doma jsou asi 4 IPV televize s chytrým připojením na internet ale problém je ten když všechno vypnu nebo tak ten problém je furt stejnej ale IKDYŽ je ten internet SDÍLENÝ jak mi tvrdí tak pořad nechápu jak se muže na klasické wifině dosahnout ažžžžž 80% ztratě packetu je to občasné právě a strašně náhodně se to projevuje a už MĚ TO ZAČINÁ CELKEM ŠTVÁT a JAKO NEHODLÁM ČEKAT NA OPTICKEJ KABEL ZA NĚJAKÝCH 5 LET nato se mužu vybodnout
a) Nepoužívejte v textu CAPSLOCK je to fakt otřesný číst a IN to rozhodně není..
b) Zcela odpojte router a připojte počítač napřímo kabelem k počítači. Tím eliminujete případné problémy na Vaši straně. - --Pokud bude stále přetrvávat ztráta packetu, pak bych ověřil tuto ztrátu oproti více cílům (český seznam.cz, zahraniční youtube apd.), tím zjistíte, zda je celkově problém Vaši přípojky, nebo jen na určité cíle v internetu.
Následně bych s tímto podal oficiální reklamaci u providera a čekal na vyjádření. Sdílený internet máte asi určitě, garantovaná linka se pohybuje v jiných cenových relacích. Ve smlouvě to bude pod pojmem agregace, popřípadě ještě mohou odkazovat na všeobecné obchodní podmínky, kde by to mělo být. Nicméně pokud skutečně dochází ke ztrátě packetu, pak to v pořádku není.
nikde se nezmiňujete o anténě, jejím nasměrování, typa a případných překážkách mezi anténou providera a vaší, což je základní pžedpoklad pro dobrý příjem. Také vzdálenost hraje roli... doplňte..anéna prut, panelová , parabola, či jiná?
No když máte poskytovatele přes wifi, tak máte někde externí anténu nasměrovanou na přístupový bod. A poskytovateli můžete poslal výpis obrazovky po příkazu
ping seznam.cz
kde budou vidět ztracené pakety. A od něj by měl někdo přijet, nastavit anténu a zkontrolovat/vyměnit vnější jednotku - občas se tam nastěhují hmyzáci. Aspoň u nás to takto do max. druhého dne dělají.
Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.
Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.