Nejste přihlášen/a.
Mám několik internetových adres. Ze všech se mi části příchozích mailů objevují v mobilu (Oskar) jako sms. Nejčastěji používám adresu u gmail. Jakmile mi na gmail dojde zpráva s přílohou, žádnou sms nedostanu. Když je příloha obsáhlá nebo následuje několik mailů s přílohou za sebou, zablokuje se podávání sms na delší dobu, nedojde pak informace o ŽÁDNÉ nové zprávě z gmailu třeba několik dní. Čím větší je příloha, tím déle to trvá.
Z ostatních adres sms chodí.
Mám hledat chybu u Oskara nebo u gmailu?
Před časem jsem se zde ptala na něco podobného, ale tehdy byl problém trochu jiný, obrovské zpoždění všech sms. Nemohu už svůj tehdejší dotaz najít.
Z ostatních adres sms chodí.
Mám hledat chybu u Oskara nebo u gmailu?
Před časem jsem se zde ptala na něco podobného, ale tehdy byl problém trochu jiný, obrovské zpoždění všech sms. Nemohu už svůj tehdejší dotaz najít.
3 odpovědi na otázku
Řazeno dle hodnocení
derek*
0x
jine notifikace z gmailu ti chodi? teda kdyz tam neni priloha?
ja bych cekal ze gmail jako zahranicni mailserver vubec notifikace sms do nasi zemicky podporovat nebude.
ja bych cekal ze gmail jako zahranicni mailserver vubec notifikace sms do nasi zemicky podporovat nebude.
eva*
Pokud není příloha, chodily. Např. včera jsem ale dostala přílohy, celkem asi 10 mega a dost rychle za sebou, a sms chodit přestaly. Přestaly chodit i sms k mailům bez příloh. Ze zkušenosti vím, že se to spraví, ale až za nějaký čas. Pokud někdo v minulosti poslal přílohu třeba 400 kB, nepřišla jen ta jedna sms, nic se"neucpalo".
Většina známých už ten problém zná, někdo občas zapomene.
Většina známých už ten problém zná, někdo občas zapomene.
derek*
pak pujde zrejme o variantu toho co jsem rikal - gmail cpe smsky pres nejakou branu a ta je omezena primo oskarem (jednak asi kvuli penezum - malokdo podporuje smsky do cizich zemi, ale hlavne jako obrana proti smsbombingu-zahlcovani smskama).
PS:pri takovem mnozstvi mailu se divim k cemu notifikace-jednak snad stahujes maily jak to jde a jednak bych se z toho abnormalne castyho pipani smsek asi zvencnul ... proto jsem si taky notifikace na vsech uctech vypnul uz pred dvouma rokama (kdyz prisel boom spamu a kazdej den mi chodilo dvacet a vic junkmailu)
PS:pri takovem mnozstvi mailu se divim k cemu notifikace-jednak snad stahujes maily jak to jde a jednak bych se z toho abnormalne castyho pipani smsek asi zvencnul ... proto jsem si taky notifikace na vsech uctech vypnul uz pred dvouma rokama (kdyz prisel boom spamu a kazdej den mi chodilo dvacet a vic junkmailu)
Přihlásit se k odběru odpovědí z této otázky:
Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.
Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.
Copyright © 2004-2026 Poradna Poradte.cz. Všechna práva vyhrazena. Prohlášení o ochraně osobních údajů. | [tmavý motiv]