Nejste přihlášen/a.
Mám notebook ACER Aspire 7730G, na kterém jsem už jednou měl WIN10, ale procesor byl dost zatížen a hřál se. Tak jsme tam dali WIN7 a jede v pohodě. Nyní však aktualizace WIN7 končí a tak se ptám, co mám dělat. Mám jet dál ve WIN7 bez aktualizací nebo nainstalovat jiný OS? Podotýkám, že jsme dali do notebooku rychlý SSD disk, na kterém je OS a na druhém disku HDD jsou data.
Dobrý den, pokud je pravda to, co píšete o OS WIN-7, tak buď pojedete dál bez aktualizací nebo si do NTB nainstalujete OS Linux (např. Ubuntu) - naučíte se něco nového, přechod jistě zvládnete, Vaše data budou ve větším bezpečí, budete mít větí svobodu na internetu (bez obav z virů) a nebudete řešit potíže s OS Windows. Zdravím!
Nemáte zač.
V takovém případě bych také velmi doporučil UBUNTU Linux, tento systém je uživatelsky mimořádně přívětívý a jde skutečně o vyzrálé řešení, kde vám nebudou chybět podstatné aplikace internetové prohlížeče (firefox, chrome, opera, ...), kancelářské balíky (libreoffice, wps office, freeoffice, ...), hry (steam platforma je i pro linux), přehrajete jakékoliv video stáhnete jakýkoliv soubor z bittorentu, prostě ten systém umí z uživatelského pohledu vše. Vůbec bych se toho přechodu nebál. viz ubuntu.cz
Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.
Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.