Nejste přihlášen/a.
Vlastním tablet Nokia Lumia 2520 a je v ní wind. RT8,1 a tablet mi napsal že již nepodporuje internet explorer a tak jsem zkusil nainstalovat Firefox,operu a google ale pořád mi to píše že to nejde. Nevíte co tam nainstalovat? Děkuji Vlada
Jestli nepodporuje pouze prohlížeč Edge. Např. Windows S nic jiného nepodporuje. Vyzkoušel bych to.
na to je jediná rada, podobné zprasené technologie které uživatele zbavují celkem běžně očekávatelných možností prostě nepoužívat a nekupovat viz článek mobilenet.cz/... Windows RT patří mezi podivně zprasené výjimky, které úmyslně uživateli odebírají možnost systém přizpůsobit svým potřebám nebo místo aplikací microsoftu používat jiné třetích stran.
Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.
Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.