Nejste přihlášen/a.

Přihlásit se do poradny

Denní zálohy ve Windows 10 nefungují

Od: clayman® odpovědí: 3 změna:

Dobrý den,
chtěl jsem vyzkoušet zálohování přímo co je ve Windows 10, abych nemusel nic dalšího instalovat. Bohužel i přes nastavení DENNÍ ZÁLOHY se zálohy automaticky nedělají...

Co je špatně? Je potřeba nastavit ještě něco v plánovači úloh?

Díky

Denní zálohy ve Windows 10 nefungují

3 odpovědi na otázku
Řazeno dle hodnocení

hodnocení

0x
Ahoj,
to vede na NAS? Ja win zalohovani resil naposledy na win7, ted soukrome pouzivam veeam. Ale k otazce- jak je to s pristupem na nas? Tedy prava. A dale, neni nas uspany? Me treba veeam delal, ze se nespustila zaloha kdyz se nas probouzel (tam lze vyresit nastavenim kde je uloziste, ale u win asi ne)
Zkus teda:
1) prava
2) jestli neni problem naska uspana
3) verim ze to hodi nejakou hlasku do prohlezece uvalosti

hodnocení

Neměl jsem na to tehdy čas - někam jsem odjel, ale najednou když jsem si vzpomněl za pár dnů tak to funguje a zálohy se dělají... :-D

Přihlásit se k odběru odpovědí z této otázky:

Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.

Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.

Copyright © 2004-2025 Poradna Poradte.cz. Všechna práva vyhrazena. Prohlášení o ochraně osobních údajů. | [tmavý motiv]