Nejste přihlášen/a.

Přihlásit se do poradny

Výchozí brána není dostupná

Od: bronislava® odpovědí: 3 změna:

Vypadává výchozí brána - není dostupná. cca co půl hodiny - pak to naskočí, nebo se to opraví.

3 odpovědi na otázku
Řazeno dle hodnocení

hodnocení

2x

Ta výchozí brána je zase jenom internetová adresa, která odkazuje na nějaký počítač v síťi. Takže se v prvním kole zeptej tvého poskytovatele internetu. Oni by mohli vědět co se na tvojí internetové přípojce děje.

Další možností je, že máš třeba nastavenou platnost zapůjčené IP adresy na 30minut a po třiceti minutách se ti adresa obnovuje a to způsobí krátkodobý výpadek.

Jestli tomu ty aspoň trochu nerozumíš, tak těžko někdo jiný z tvého popisu na dálku určí závadu. To spíš vypadá na návštěvu technika přímo u tebe a hledání závady.

hodnocení

Děkuji za rozumnou odpověď.Dnes ráno mi poskytovatel internetu zdělil,že chybu odstraňují a zároveň se omluvil.Včeta jsem nemohla ani přidat sken obrazovky počítače.Proto ten stručný dotaz který jste pochopil správně.Jsem účetní a je konec měsíce...

hodnocení

0x
No zalezi jak mas internet, tohle je asi hlaska windows diagnostiky.
Vychzi brana je pro tebe prvni router kdyz to tak reknu. Je to prvek na hranici site ve ktere jsi a ktery vidi dal. Kdyz nevidi tak nejde net.
A ohledne dhcp co se teoreticky resilo tak pokud zarizeni bezi tak rozhodne neni vypadek site kdyz vyprsi cas prideleni ip adresy.

Přihlásit se k odběru odpovědí z této otázky:

Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.

Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.

Copyright © 2004-2025 Poradna Poradte.cz. Všechna práva vyhrazena. Prohlášení o ochraně osobních údajů. | [tmavý motiv]