Nejste přihlášen/a.

Přihlásit se do poradny

Omylem odinstalovaná web kamera v notebooku

Od: pet* odpovědí: 13 změna:

zdravim ,prosim vas mam notebook fujitsu siemens AMILO Pa 2548.ma to v sobe web kameru a omilem jsem si odinstaloval software tada asi,ale kamera nejde,poradi mi nekdo strasne moc vas prosim o pomoc!

13 odpovědí na otázku
Řazeno dle hodnocení

gz23*
hodnocení

0x

Ahoj,tak si ty ovladače zas nainstaluj.

Tady je stáhni : support.fujitsu-siemens.c/...

pet*
hodnocení

skusil jsem to stahnout ale kamera porad nejde,cu muze byt za problem?

gz23*

a zkusil si to taky nainstalovat?:)

ve spravci zarizeni se ti zobrazuje ze je neco bez ovladacu?

pet*
hodnocení

nic tam nevidim,nevim si vubec rady!instalovany to asi neni,je stahnuty.

sondaw*

Vždyt ti kolega píše, že stáhnout a nainstalovat, pouhé stažení je ti k ničemu. Stáhls nějaký soubor, tak z něj musíš i naistalovat

pet*
hodnocení

no ale ja nevim jak!

gz23*

dobrá,tento postup si zapamatuj,někdy by se ti mohl hodit:Další,Další,s podmínky licenčního ujednání souhlasím,Další,Další,Zavřít.

neber to doslovně,ale v podstatě je to takhle jednoduchý,nicméně napadá mě ještě:stáhnul jsi správný ovladač? na tu kameru?

pet*
hodnocení

no to taky nevim.ale stahnul jsem to z ofical stranek fujitsu simens,tak nevim.no a jak mam zacit?

sondaw*

Prosím tě, soubor, který jsi stáhl má zřejmě příponu .exe, poklepej na ten soubor, spustí se instalace a potom se řiď tím, co vidíš na monitoru, budeš vlastně odklikávat tak, jak ti napsal kolega. Správný ovladač zjistíš na té stránce u názvu své kamery

gz23*

podívej,buhužel nemůžu poslat link přímo na ten driver,ale: je to internal imaging device, a ten soubor se jmenuje takhle:

FSC_BisonWebCam_632010_1015911.zip

.zip tam asi neuvidíš...

tohle někam rozbal,a otevři "setup" ( .exe )

potom se tim jen proklikáš,jak jsem psal dřív...

pet*
hodnocení

ä prosim te kam ty veci mam napsat ,nejaka web stranka nebo kam?nemuzu to najt!nevim kde.

Co se takhle uklidnit, přestat zakládat nesmyslné otázky které mažu a kouknout se konečně na první odpověď co tu byla

gz23*

přesně tak,v tomhle článku už je snad celý postup,jak nainstalovat ovladače,smutné bude,až zjistíme,že to ovladači není:D

Přihlásit se k odběru odpovědí z této otázky:

Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.

Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.

Copyright © 2004-2025 Poradna Poradte.cz. Všechna práva vyhrazena. Prohlášení o ochraně osobních údajů. | [tmavý motiv]