Nejste přihlášen/a.
zdravim ,prosim vas mam notebook fujitsu siemens AMILO Pa 2548.ma to v sobe web kameru a omilem jsem si odinstaloval software tada asi,ale kamera nejde,poradi mi nekdo strasne moc vas prosim o pomoc!
Vždyt ti kolega píše, že stáhnout a nainstalovat, pouhé stažení je ti k ničemu. Stáhls nějaký soubor, tak z něj musíš i naistalovat
dobrá,tento postup si zapamatuj,někdy by se ti mohl hodit:Další,Další,s podmínky licenčního ujednání souhlasím,Další,Další,Zavřít.
neber to doslovně,ale v podstatě je to takhle jednoduchý,nicméně napadá mě ještě:stáhnul jsi správný ovladač? na tu kameru?
no to taky nevim.ale stahnul jsem to z ofical stranek fujitsu simens,tak nevim.no a jak mam zacit?
Prosím tě, soubor, který jsi stáhl má zřejmě příponu .exe, poklepej na ten soubor, spustí se instalace a potom se řiď tím, co vidíš na monitoru, budeš vlastně odklikávat tak, jak ti napsal kolega. Správný ovladač zjistíš na té stránce u názvu své kamery
podívej,buhužel nemůžu poslat link přímo na ten driver,ale: je to internal imaging device, a ten soubor se jmenuje takhle:
FSC_BisonWebCam_632010_1015911.zip
.zip tam asi neuvidíš...
tohle někam rozbal,a otevři "setup" ( .exe )
potom se tim jen proklikáš,jak jsem psal dřív...
Co se takhle uklidnit, přestat zakládat nesmyslné otázky které mažu a kouknout se konečně na první odpověď co tu byla
Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.
Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.