Nejste přihlášen/a.

Přihlásit se do poradny

Kam se ztratilo tlačítko nový

Od: 123mirek® odpovědí: 4 změna:

Dobrý den,

chci ve Windows7 vytvořit novou složku, kliknutím pravého tlačítka myši na plochu a nezobrazuje se mi tlačítko "nový".

Co s tím?

Kam se ztratilo tlačítko nový

4 odpovědi na otázku
Řazeno dle hodnocení

hodnocení

2x

Dle videonávodu by se mělo jednat o chybějící klíč v registru (ale může to být i něčím jiným).

Vytvořil jsem vám soubor, který by mělo stačit spustit a vše potvrdit, následně restartuje počítač a mělo by to být OK. Pokud ne, bude chyba ještě někde jinde.

Na odkaz tady v odpovědi klikněte pravým a dejte uložit cíl odkazu jako... uložte si to třeba na plochu a spusťte.

novy.reg 322 b

hodnocení

Nevím jak to spustit...

ben®

123mirek - soubor si umístíte (stáhnete) na HDD a mělo by stačit poklepat na jeho ikonu (či název). Je-li nový reg. klíč vytvořen správně, tak se už sám zapíše do registru OS.

hodnocení

Mě se to zobrazí jako obyčejný text v poznámkovém bloku. Spustit není co..

Přihlásit se k odběru odpovědí z této otázky:

Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.

Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.

Copyright © 2004-2025 Poradna Poradte.cz. Všechna práva vyhrazena. Prohlášení o ochraně osobních údajů. | [tmavý motiv]