Nejste přihlášen/a.

Přihlásit se do poradny

Zmizela dolní lišta

Od: wamp® odpovědí: 6 změna:

Zdravíčko, přátelé :)
Opět jsem v koncích. Děti si včera opět hrály a odstranily mně dolní lištu na hlavním panelu.
Teď se mi objevuje pouze, když na ni najedu kurzorem. Myš momentálně nepoužívám.

Jak ji vrátit zpět?

Děkuji moc za pomoc !

6 odpovědí na otázku
Řazeno dle hodnocení

hodnocení

6x

Vlevo na liště klikni na ikonu Start pravým tl. myši a otevři nastavení Hlavního panelu. Tam si odškrtni skrývání Hlavního panelu.

hodnocení

6x

Start - Nastavení - Přispůsobení - Hlavní panel - Automaticky skrývat hlavní panel v režimu plochy - zatržítko na vypnuto

ben®
hodnocení

4x

Dobrý den, podle Vašeho popisu se zdá, že máte nyní aktivní volbu Skrývat hlavní panel. U OS WIN-XP se to dalo nastavit tak, že klikem pravým myšítkem na tlačítko Start se našla možnost Skrýt hlavní panel (a buď použít zátržítko vedle toho textu nebo ho naopak zrušit). Pokud se dostanete k tlačítku Start (na Hlavním panelu zcela vlevo), tak se tam podívejte. Zdravím!

doplněno 28.10.19 14:31:

Nemáte zač.

hahanaj*
hodnocení

0x

jednou mi kdosi radil zmáčknout F11 a nebo kurzorem najet na boční stranu a táhnout do středu ...zkusit jestli se tam lišta nepřesunula... tak mi to radili před časem, když se mi to stalo

hodnocení

Děkuji, nejde :(

hodnocení

Díky, pánové, fungujééé *ua* *pusa*

Přihlásit se k odběru odpovědí z této otázky:

Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.

Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.

Copyright © 2004-2025 Poradna Poradte.cz. Všechna práva vyhrazena. Prohlášení o ochraně osobních údajů. | [tmavý motiv]