Nejste přihlášen/a.

Přihlásit se do poradny

Internet se často vypína. Víc krát za hodinu

Od: novak1* odpovědí: 2 změna:

Potom to musím manuálne nahazovat.Mám mobilný internet přes usb. Mám tam ,,Windows udržuje automaticky pripojení" i tak se to odpojí. Zařízení je odpojeno.Co muže být príčina,usb,notebook a nebo W10? Ve starém počítači W7 to delalo občas za den a v tomto W10 to vypína velmi často.

2 odpovědi na otázku
Řazeno dle hodnocení

novak1*
hodnocení

Tady se nekdo zapomel vyjádrit.

hodnocení

0x

Jde o strašně teoretický dotaz. Zařízení je odpojeno? Nemyslíš spíš u mobilního připojení je napsáno odpojeno? Protože jestli je odpojené zařízení a nebo je odpojena síť jsou 2 různé věci. Mimochodem - Windows udržuje automaticky připojení...nemyslíš náhodou hlášku - nechat systém Windows, aby udržoval mé připojení? To je totiž nastavení kdy Win rozhoduje o připojení wifi vs mobilní data. Necháš tedy inteligenci na Windows s tím, že když je dostupná wifi tak se přepne na ni. Já být tebou tak tohle nastavení vypnu a řídím si to sám.

Přihlásit se k odběru odpovědí z této otázky:

Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.

Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.

Copyright © 2004-2025 Poradna Poradte.cz. Všechna práva vyhrazena. Prohlášení o ochraně osobních údajů. | [tmavý motiv]