Nejste přihlášen/a.
Dobrý večer,
dříve dnešního dne se mi porouchal interner, resp. kabel mi nepřívaděl internet do PC, po neúspěších s reinstalací ovladače, jsem zkusit vrátit počítač do továrního nastavení.
Tovární nastavení se pravděpodobně nepovedlo, poněvadž po přihlášení jsem stále měl všechny soubory nesmazané. Poté se mi počítač vypl, jakmile jsem po něm chtěl úkon (rozkliknutí "tento počítač"). Když jsem se PC pokusil zapnout, najížděl asi 15 minut, když najel a opět jsem zkusil úkon - vypl se, takhle jsem to zkusil ještě dvakrát po oprášení zdroje a zkontrolování správného zapojení.
Teď už jsem ani nenajel do windowsu a PC se vypl, už ne po několika minutách, ale okamžitě.
Prosím o radu, nevíte kde může být příčina? Je nějak možné dostat počítač do továrního nastavení, aniž bych se dostal do windowsu? (o data mi nejde)
Moc děkuji a přeji pěkný večer..
kompletní přeinstalace systému by mohla pomoci... pokud je to v záruce, dejte do servisu jako neúspěšný návrat do továrního nastavení.
To je dobrý toto. Kvůli vadnému kabelu od routeru, ale spíše rozhraní na cestě modem-síťový adaptér a místo hledání příčiny zde, dělat tovární nastavení... To je jako kvůli píchlé gumě dělat generálku auta .
Teď už nezbyde, než čistá instalace. Kontrolní otázka. Bitovou kopii systému máme?
Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.
Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.