Nejste přihlášen/a.

Přihlásit se do poradny

Jaké značky byste se vybrali externí disk?

Od: jozefs11® odpovědí: 8 změna:

Jaké značky byste se vybrali externí disk?

8 odpovědí na otázku
Řazeno dle hodnocení

hodnocení

4x

Externí disky mám 4- všechno jsou to disky ze starších NTB, které jsem repasoval a vyměnil za SSD. Takže rámeček-krabičku USB 3.1 za cca. stovku z aliexpresu nebo ebay a můžu používat starší disky dál.

Pokud souvisí další otázka s touto - tj. odolné - pak si zajistěte přístup na internet a ukládejte na internetové úložiště - tam to máte bez tahání - ztráty krabičky.

hodnocení

2x
Záleží na použití. 3,5" zálohovací exterňák jsem vybral tak: interní wd řady red a zvlášť k tomu koupený box usb3. Protože třeba ty wd hotovky mívají často tu úplně nejlevnější řadu disků. Jinak 2,5" je taky lepší poskládat sata disk do boxu, protože se může využít i v pc. To u disku rovnou s usb portem už nejde...
hodnocení

A jaký disk jde do tohohle boxu? Já bych nějaký do 2 000kč. A kapacitu 2TB. Já se v tom vůbec nevyznám. *zed*

mall.cz/...

hodnocení

0x

Nedávno jsem koupil externí disk WD. Kdybych chtěl koupit další disk, tak možná taky WD. Ale nekoupil bych Verbatim.

hodnocení

Jeden disk od Verbtimu mám a nemohu si na něj vůbec stěžovat. Za mě je dobrej. *palec*

hodnocení

0x
A jaký disk? HDD nebo SSD? To je velký rozdíl.
HDD mám seagate a wd. Nikdy žádný problém.
SSD mám Kingston, ale nebál bych se ani a-data. Každý výrobce může mít méně povedenou řadu. Jdu hlavně po parametrech a pak po značce.
hodnocení

Chci nějaký nový disk na cestování. Určitě chci HDD disk. SSD je strašně drahej. *stop*

douby*
hodnocení

0x

je chybou tahat do technologií triviální volby podle "značky" ... tenhle slepičí přístup nechte prosím blondýnám, ty na to mají patent tušim (myšleno s nadsázkou samozřejmě). Protože technické parametry ani neznáte pak vám nezbývá než poměřovat zboží podle věhlasu značek, ale nikdy nevyberete dobře. Buď budete zbytečně přeplácet nebo koupíte za velký peníz navíc ještě nekvalitní produkt a ani to nepoznáte. V technologiích nejde o značky ale právě technické parametry výrobku a ty se model od modelu klidně v rámci jediné značky velmi výrazně liší, proto pomeření podle značek nemá sebemenší smysl.

Přihlásit se k odběru odpovědí z této otázky:

Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.

Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.

Copyright © 2004-2025 Poradna Poradte.cz. Všechna práva vyhrazena. Prohlášení o ochraně osobních údajů. | [tmavý motiv]