Nejste přihlášen/a.

Přihlásit se do poradny

Odolný harddisk

Od: jozefs11® odpovědí: 9 změna:

Neznáte nějaký dobrý a hodně odolný harddisk? Disk s gumovým obalem. Přemýšlím o značce ADATA a WD. WD je velice dobrý harddisk, ale není moc odolný. Zatímco ADATA je velice odolný, ale zase není podle mě moc kvalitní. Jeden Harddisk značky ADATA jsem měl a velice rychle mi odešel, tak se ho trochu bojím. Co vy na to? Který si mám vybrat? Nebo mám jít do jiné značky? Chtěl bych disk s kapacitou 2TB.

Moc Vám děkuji za rady.

Odolný harddisk
Odolný harddisk #2

9 odpovědí na otázku
Řazeno dle hodnocení

hodnocení

10x

Jestli chceš odolný disk, tak by byl asi vhodnější disk bez pohyblivých částí. Takže SSD.

U každého disku, ve kterém se točí plotny je riziko poškození a taky vyžaduje slušné zacházení.

hodnocení

2x
Podle mne je lepší koupit si box a do něj dle vlastních preferencí disk. Opravdu odolný bude jen ssd, ale těžko radit - já s pracujícím diskem nepotřebuju házet a běžné disky mám dlouhé roky...

hodnocení

2x

ADATA

Co vám odešlo u ADATA? Samotný HDD asi ne, ale převodník na USB. Měl jsem dva ADATA, jeden jsem vyreklamoval, druhý byl po záruce, tak jsem samotný HDD vložil do externího boxu a funguje už pár let bez problémů...U ADATA odcházely jednoho času převodníky na USB

hodnocení

No právě celej disk. Vůbec se nechce připojit.

Takže převodník. Disk samotný uvnitř bude naprosto ok. Potom bude nejlepší a nejlevnější koupit si jen odolný box a do něj disk přesunout.
mall.cz/...
Nebo jakýkoliv jiný, to je jen příklad.
Pokud to není přímo usb disk...
hodnocení

Třeba když si koupím HDD disk WD, tak stačí vyndat a přendat? Není riziko, že ho tím poškodím? Já jsem našel tento obal, šel by do toho disk od WD? Typ WD 2.5"Elements Portable 2TB.

aliexpress.com/...

libor007 ukažte mi nějaký disk, který má USB přímo na sobě. Já takový teda ještě neviděl.

joudic*
hodnocení

2x
adata hd700p 4TB se mnou cestuje po svete

Přihlásit se k odběru odpovědí z této otázky:

Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.

Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.

Copyright © 2004-2025 Poradna Poradte.cz. Všechna práva vyhrazena. Prohlášení o ochraně osobních údajů. | [tmavý motiv]