Nejste přihlášen/a.
Neznáte nějaký dobrý a hodně odolný harddisk? Disk s gumovým obalem. Přemýšlím o značce ADATA a WD. WD je velice dobrý harddisk, ale není moc odolný. Zatímco ADATA je velice odolný, ale zase není podle mě moc kvalitní. Jeden Harddisk značky ADATA jsem měl a velice rychle mi odešel, tak se ho trochu bojím. Co vy na to? Který si mám vybrat? Nebo mám jít do jiné značky? Chtěl bych disk s kapacitou 2TB.
Moc Vám děkuji za rady.
ADATA
Co vám odešlo u ADATA? Samotný HDD asi ne, ale převodník na USB. Měl jsem dva ADATA, jeden jsem vyreklamoval, druhý byl po záruce, tak jsem samotný HDD vložil do externího boxu a funguje už pár let bez problémů...U ADATA odcházely jednoho času převodníky na USB
Třeba když si koupím HDD disk WD, tak stačí vyndat a přendat? Není riziko, že ho tím poškodím? Já jsem našel tento obal, šel by do toho disk od WD? Typ WD 2.5"Elements Portable 2TB.
Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.
Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.