Nejste přihlášen/a.
Prosila bych o radu jak spustit staženou hru ve formátu rar., má celkem 7 part. (nevím jak bych to lépe a srozumitelně napsala). Je k ní i heslo. Nejsem s PC kamarád a proto prosím o pro mě srozumitelnou radu kam přesně kliknout, abych mohla hru rozbalit. /rubriku zde o počítačích mám přečtenou, ale nenašla jsem v ní co hledám/. Děkuji.
RAR je komprimační program, který Vám data zhustí (nebo taky ne) a také rozdělí na několik částí. Hru musíte prvně z raru dostat a to programem WinRAR, nebo nějakým podobným.
Stáhněte, nainstalujte a pak už by mělo stačit kliknout pravým myšítkem třeba na ten part7 a ve výběru dát extrahovat zde, nebo extrahovat do složky. Tím se Vám hra rozbalí z archivu a ... dál už je to na Vás
Program WinRar mám a tak jsem extrahovala. Rozbalilo se mi toto : BARBIE_12TP.mdf a BARBIE_12TP.mds. Otevřít to nejde.
Tak toto jsou image soubory hry. K tomu zase potřebujete DAEMON Tools.
Nainstalovat, pak v pravo dole se ukáže ikonka s bleskem, tam dáte připojit image, což je to vaše mdf, nebo mds. Teď nevím které z nich se tam dává, ale myslím že mdf. Pak se podívejte do Tento počítač a jakoby z ničeho nic se tam objeví další cd mechanika s vloženým CD Barbie.
Pak už klasicky nainstalovat hru jako z CD.
doplněno 22.01.09 17:02:Pokračování v radách až dojdu z práce domů.
Mám Virtual CloneDrive. Půjde to spustit i přes tohle? Jen zas nevím jak?
doplněno 22.01.09 17:16:... nebo dám pryč Virtual CloneDrive a nainstaluju Daemona? Nevím co to udělá, když budu mít v PC obě dvě virtuální mechaniky?
Neudělá to nic, ale použij virtuální mechaniku co máš. Jen ji neznám, takže ti moc neporadím, jakým způsobem se to tam načítá. Ale když už to máš, tak se snaž na to přijít.
Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.
Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.