Dobrý den. Mám poslední dobou takový problém. Z ničeho nic se mi sekne počítač - obraz se zastaví například u přehrávání filmů, nebo jen normálně při prohlížení internetu, nebo jen tak z ničeho nic i když je počítač jen zapnutý a zrovna nic nedělám, ale myší jde normálně hýbat. Nic nepomůže jen vypnutí pc. Když počítač najede, jede vše bez problémů než se opět sekne - intervaly jsou různé, někdy to je 5 minut někdy půl hodiny, někdy i déle - nevíte čím by to mohlo být?
Tak začal bych vylučovací metodou. Většina pc má více než jednu RAMku, takže vyndat a nechat jen jednu. Když to zamrzne tak vyndat a dát druhou a tak vyloučit chyby RAM
Další je grafika. Pokud máš jako já integrovanou na desce i přídavnou PCIE tak vyndej na čas tu přídavnou a vyluč chybu grafiky. Chyba může být i jinde vadná deska.
Mrknul bych do prohlížeče událostí- u win 10 je to pravé tlačítko na start a 3. od zhora. Třeba je tam něco v tu dobu vidět. Projel bych protokoly systému windows a jak položky systém, tak aplikace.
Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.
Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.