Nejste přihlášen/a.
Chtěla jsem spustit hru Star Stable Online,ale psalo mi to,že jsou potíže s internetem. Myslela jsem si,že SSO chce přeinstalovat,tak jsem SSO odinstalovala. Jenže,když jsem chtěla SSO nainstalovat znovu,tak mi to nejde nainstalovat a píše mi to,že je problém v internetu,přitom internet jde úplně normálně.
Je mi z toho smutno. Nevím,co mám dělat a jak dlouho ten výpadek bude trvat. Pomůžete?
Zdravím Micko. Umím poradit spíš s klasickými hrami, takže jsem si toto musel najít a okouknout. Má to být online hra. Ta může být s instalací i bez. Takže jsem našel stránky a nějaké informace, že tam přes PLAY NOW se to stáhne nějaká data a LAUNCHER přes který spouštíš hru. Máš tam také vytvoření účtu a regostraci. To předpokládám máš už vyřešené.
Další co jsem zjistil (pamatuj, že s žádnou hrou nemáš problém sama to je zákon) že tedy nejsi sama. Nelze se připojit k serveru. Je toto na videu níže tvůj případ?
Tedy je další a dokonce Češka jako ty a další píšou, že jim to také nejde se připojit se k serveru.
pavelpavel: Star Stable Online už mi jde. Ale tohle,co jsi mi poslal,nebyl můj případ. Nemohla jsem se do hry vůbec dostat. Prostě jsem klikla na tu ikonku hry a tam se mi objevil dialog,že je něco špatného při připojování (že je něco s internetem). Ale internet celou dobu fungoval normálně.
Doufám,že nemám rozbitou Mozillu,protože když jsem tu hru nainstalovala přes Google Chrome,tak to nainstalovat šlo a hra fungovala. Kdežto,když jsem tu hru zkoušela znovu nainstalovat přes Mozillu Firefox,tak se mi při té instalaci ukazovalo,že v internetu je nějaká chyba. Nemám rozbitou Mozillu? A co se týče stahování,tak je stahovací proces v pořádku? Budu muset Mozillu přeinstalovat nebo ne? Byla to chyba u SSO Teamu?
To těžko říct kde byla chyba. Když internet šel, tak u nich dočasně, nebo serverů po cestě (DNS) to musíš vypozorovat sama. Proč to nejde ve Firefoxu nevím a neřešil bych to, ale chyba Firefoxu to nebude. Můžeš zkusit spustit aktualizaci Firefoxu. Tak hlavně, že ti to jde já myslel, že vůbec. Skoro nic se o tom nedá zjistit jen že je to Švédské.
Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.
Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.