Nejste přihlášen/a.

Přihlásit se do poradny

Ukotvení více řádků v excelu

Od: slavo® odpovědí: 3 změna:

Pokud potřebuji ukotvit více řádků v excelu, tak to dělám tak, že ten co porřebuji ukotvit přesunu na první řádek, ukotvím ho a následně ty řádky kreré jsou pod ním přesunu nad ukotvený.

Takto mám ukotveno např. 4 řádky.

Lze to ale udělat nějakým jednodušším způsobem?

Navíc tyjednotlivé řádky mám rozdělené na více bloků.

3 odpovědi na otázku
Řazeno dle hodnocení

hodnocení

0x

Označím 4. řádek a zvolím ukotvení. Ukotvit PŘÍČKY.

Ukotví se mi to přesně, kde chci.

Pokud jsem na poli D4 - ukotví se mi to do kříže... žádná záhada. :)

Ukotvení více řádků v excelu
hodnocení

Jo musím být nastavený pod řádkem který chci aby mi nezajížděl - nyní vyzkoušeno.

douby*
hodnocení

0x

obdobně pak stejným způsobem můžete ukotvovat v dalších tabulkových procesorech typicky v LibreOffice Calc, který je u nás dost populární, do doplňuji jen pro úplnost odpovědi pro případné další zájemce přicházející z vyhledávačů, ať se tu pak nesetkáváme s obdobnými dotazy pro každý kancelářský balík zvlášť.

Ukotvení více řádků v excelu #2

Přihlásit se k odběru odpovědí z této otázky:

Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.

Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.

Copyright © 2004-2025 Poradna Poradte.cz. Všechna práva vyhrazena. Prohlášení o ochraně osobních údajů. | [tmavý motiv]