Nejste přihlášen/a.
Dobrý den, pokud mi někdo urade telefon, dá se nějak dohledat? Nemám v něm žádnou apku, spíš mě zajímá, jestli ho má policie jak dohledat, když ho zloděj vypne a určitě i zahodí sim kartu a dá si tam novou? Můžete mi doporučit nějakou aplikaci jak byvch telefon mohla najít sama, ale nějakou takovou, aby fungovala i když vyhodí simku a dá tam tovární nastavení. Něco aby to zloděj nemohl vymazat a nejlépe ani odhalit, že to tam je. Děkuji
Policajti umí najít telefon podle IMEI, když se zaregistruje do síťe, je lokalizivatelný metodou triangulace. Najdou ho ale, bohužel, až u nového majitele, pachatel a bazarník ho se SIM nezapnou, nebo jen na 10 sekund mezi horní a dolní Lhotou... Možnost vysledování pomocí triangulace má samozřejmě i operátor, některé tarify jsou k tomuto určené ( do zabezpečovacích systémů), ale nejspíš se s vámi nebudou bavit. Existují případy, kdy policajti nechali zablokovat IMEI u českých operátorů po dokázání, že se jedná o ukradený telefon, nyní, kdy jde IMEI u mnoha telefonů libovolně měnit už to prý nedělaji.
Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.
Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.