Nejste přihlášen/a.
Pls, neví někdo, zda lze ještě posílat SMS zdarma z PC? Škarohlídům důvod : šetříme, jsme chudší částí společnosti. Díky.
1) O2 zrušilo zasílání SMS zdarma z PC kvůli své tzv. nenažranosti. Miliardář (majitel) má asi "málo" příjmů, že?
2) T-Mobile zavedl na svém webu povinnou registraci tel. čísla odesílatele SMS, takže člověk musí být u nich (nelze použít číslo jiného operátora jako odesílatele SMS, musíte být u T-Mobile). Přejít nechci kvůli určitému tarifu u jiného poskytovatele.
3) Vodafone téměř nikdy neposkytoval a neposkytuje zdarma SMS z PC.
Stačí mít v mobilu tarif, který umožňuje posílat SMS zdarma. To je potřeba ale zjistit u operátorů. Já mám např. SMS do všech sítí zdarma. Jsem u O2.
OK, ale tarify jsou různé, od "pár korun", až po stovky, nebo tisíce. Myslím, že si vybere každý, podle svých možností a potřeb. Nebudu uvádět sumu, ale je hodně nízká a jsem spokojen.
Žádný tarif nepotřebujete. Prostě se připojte na wifi a posílejte zprávy přes Messenger nebo Whatsapp... Když se připojíte někde na ulici před mekáčem na jejich wifi, tak to máte úplně zadarmo..
Tak se pochlub kolik tě ten Kyslík měsíčně stojí. U Tmobile neutratím ani povinných 200 Kč za rok. A datová Sim od Tmobile ta jen bobtná. Zbytek zvládne Odorik. A Whatsapp to nemá každý. A Messenger to je od Fakebooku. Musel bych znát Login. Navíc Fakebook používají ti mdlého rozumu a ty nemám v kontaktech.
Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.
Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.