Nejste přihlášen/a.

Přihlásit se do poradny

SMS zdarma z PC

Od: motorkarka* odpovědí: 11 změna:

*zmateny* Pls, neví někdo, zda lze ještě posílat SMS zdarma z PC? Škarohlídům důvod : šetříme, jsme chudší částí společnosti. Díky.

1) O2 zrušilo zasílání SMS zdarma z PC kvůli své tzv. nenažranosti. Miliardář (majitel) má asi "málo" příjmů, že?

2) T-Mobile zavedl na svém webu povinnou registraci tel. čísla odesílatele SMS, takže člověk musí být u nich (nelze použít číslo jiného operátora jako odesílatele SMS, musíte být u T-Mobile). Přejít nechci kvůli určitému tarifu u jiného poskytovatele.

3) Vodafone téměř nikdy neposkytoval a neposkytuje zdarma SMS z PC.

11 odpovědí na otázku
Řazeno dle hodnocení

motaco
hodnocení

2x
A co prejit na moderni zalezitosti typu whatsapp?

iz*
hodnocení

0x

Vodafone bezplatné posílání SMS přes internet umožňoval. Jestli se nepletu, tak jen svým klientům.

Dobrý den. Vodafone to opravdu dlouhodobě pro své registrované klienty umožňoval v rámci služby Vodafone park. Ale už to také nefunguje. Myslím že T- mobile je poslední, kdo tuto službu má.

pavelpavel*
hodnocení

0x

Zrušili to. Ano mají málo, tak at si to strčí mezi půlky. Jinak Vodafone měl SMS zdarma celou dobu. Dole na webu bylo : zaslat SMS zdarma.

mota
sms jsou uz za zenitem, nevyplati se udrzovat branu, aby si par lidi mohlo poslat sms zdarma..

hodnocení

0x

Stačí mít v mobilu tarif, který umožňuje posílat SMS zdarma. To je potřeba ale zjistit u operátorů. Já mám např. SMS do všech sítí zdarma. Jsem u O2.

arq

Pokud ten tarif není ZDARMA, pak ani ty SMS NEPOSÍLÁTE ZDARMA, jen je máte předplacené v tarifu.

OK, ale tarify jsou různé, od "pár korun", až po stovky, nebo tisíce. Myslím, že si vybere každý, podle svých možností a potřeb. Nebudu uvádět sumu, ale je hodně nízká a jsem spokojen.

Žádný tarif nepotřebujete. Prostě se připojte na wifi a posílejte zprávy přes Messenger nebo Whatsapp... Když se připojíte někde na ulici před mekáčem na jejich wifi, tak to máte úplně zadarmo..

priklad1*

Tak se pochlub kolik tě ten Kyslík měsíčně stojí. U Tmobile neutratím ani povinných 200 Kč za rok. A datová Sim od Tmobile ta jen bobtná. Zbytek zvládne Odorik. A Whatsapp to nemá každý. A Messenger to je od Fakebooku. Musel bych znát Login. Navíc Fakebook používají ti mdlého rozumu a ty nemám v kontaktech.

jurajjuraj*

nejlevnejsi to bude mit kdyz to napise na papir a posle holubem, akorat musi to byt cizi holub, zrno taky stoji

Přihlásit se k odběru odpovědí z této otázky:

Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.

Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.

Copyright © 2004-2025 Poradna Poradte.cz. Všechna práva vyhrazena. Prohlášení o ochraně osobních údajů. | [tmavý motiv]