Nejste přihlášen/a.
Dobrý den, potřebuji od Vás pomoc, můj notebook už není tak výkonný jako dříve, nechci dát notebook do továrního nastavení ani nic, kvůli čemu by musely býti smazány aplikace.
informace o notebooku budou na přiložených obrázcích.
Aktualizuj op. systém a vyčisti zbytečnosti čistícím programem např. CCleaner. Po vyčištění od zbytečného spusť defragmentaci HDD.
Můžeš spustit ještě u Win 7 "ochranu" Microsoft Security Essential u W10 Defender. Tyhle programy ti pomůžou s viry, malware a dalšími programy, co zdržují systém..
Může se třeba i přehřívat, což je u notebooků celkem standardní záležitost... Zatím jsem to zažil na všech co jsem měl.. Pokud půjde rozdělat, je tedy tak řešený, tak vyčisti chladič procesoru a případně grafiky pokud není přímo v procesoru... Bývá tam kus prachu co vypadá jako vatelín... Pokud se nedá dobře rozdělat, tak zkus stlačeným vzduchem (ale opatrně) chladič přes mřížku profouknot... Je to poznat...
Zkus si stáhnout třeba HWmonitor a tam bys viděl teploty komponentů... Třeba... U mého to prostě poznat je...
Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.
Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.