Nejste přihlášen/a.
já mám spíš větší problém s tím obrazem,protože to stále blbne a obrazovka černá a zase naskakuje.
no nevim co mas presne za lcd tv ale vsecko naznacuje k tomu z e mas LCD s HD ready . pro vyuziti HD musis mi HD full . HD ready ti precte dany format ale v kvalite pod psa.
To je sice pravda, ale dotaz nebyl ne kvalitu obrazu. Jsou rozlišení HD 720 řádků a fullHD 1080 řádků. Oboji jde na televizi provozovat úplně v pohodě přes HDMI, pokud si někdo na základě recenze nepořídil blbou desku jako já.Mám podobný problém co popisuje tazatel a problém je v tom, že mám desku Gigabite s čipsetem 45G od Intelu, který má absolutně nedodělané drivery. Po ztažení nových driverů byla situace lepší ale pořád to nefungovalo tak jak má. Naklonec provozuji LCDTV přes VGA k naprosté spokojenosti. Podle Gigabite Intel plně nepodporuje 1080! a to v časopise Computer mojí kartu označili jako nejlepší volbu pro domácí multimediální centrum. To teda nevím s jakými drivery to zkoušeli, ale je to blbost.
Když tak tady je moje korespondence s Gigabite a také odkaz na nové drivery od Intelu
http://ggts.gigabyte.com.tw/gtsemail.asp?UserEmail=dlebduska@email.cz&EmailID=709451&EmailPreviousID=697415&OpenEmail=Y&LanguageID=1
Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.
Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.