Nejste přihlášen/a.

Přihlásit se do poradny

Hdmi propojení pc s lcd-tv přes

Od: funtomas odpovědí: 7 změna:
Dobrý den,
mám problém s propojením LCD LG s pc přes HDMI kabel.Zvuk mi totiž funguje pouze sporadicky,mám dojem že pouze při startu OS, a obraz se mi nepravidelně vypíná a zase naskakuje. Systém na pc,včetně všech ovladačů, jsem instaloval za použití monitoru lcd ASUS a propojení normálně přes VGA a pak jsem pc převezl a snažil se propojit s tv přes hdmi.Děkuji za radu,pokud existuje.

7 odpovědí na otázku
Řazeno dle hodnocení

hodnocení

0x

Podívej se do nastavení Zvuku, co máš nastaveno jako výstupní zvukové zařízení.

funtomas
hodnocení

já mám spíš větší problém s tím obrazem,protože to stále blbne a obrazovka černá a zase naskakuje.

ozby*

No jam mam to same. Postavil jsem HTPC na G45 chipsetu a ted mam nekdy chut to hodit z okna a poridit DVD rekorder za 6000. Porad to skace, prepina ruzne rezimy, jednou zvuk jde, pak zase nejde. Intel ma absolutne nedolany drivery! Chce se mi blejt velebnosti.

rex38f*
hodnocení

0x

Jakou maš grafiku v pc.

chipke
hodnocení

0x

Ahoj, mám spíš dotaz než radu, v jakým rozlišení ti to jede na tom monitoru přes HDMI. Jede to ve Full HD? Teda pokud to televize umí, nebo v menším?

jupikseliga*
hodnocení

0x

no nevim co mas presne za lcd tv ale vsecko naznacuje k tomu z e mas LCD s HD ready . pro vyuziti HD musis mi HD full . HD ready ti precte dany format ale v kvalite pod psa.

ozby*

To je sice pravda, ale dotaz nebyl ne kvalitu obrazu. Jsou rozlišení HD 720 řádků a fullHD 1080 řádků. Oboji jde na televizi provozovat úplně v pohodě přes HDMI, pokud si někdo na základě recenze nepořídil blbou desku jako já.Mám podobný problém co popisuje tazatel a problém je v tom, že mám desku Gigabite s čipsetem 45G od Intelu, který má absolutně nedodělané drivery. Po ztažení nových driverů byla situace lepší ale pořád to nefungovalo tak jak má. Naklonec provozuji LCDTV přes VGA k naprosté spokojenosti. Podle Gigabite Intel plně nepodporuje 1080! a to v časopise Computer mojí kartu označili jako nejlepší volbu pro domácí multimediální centrum. To teda nevím s jakými drivery to zkoušeli, ale je to blbost.

Když tak tady je moje korespondence s Gigabite a také odkaz na nové drivery od Intelu

http://ggts.gigabyte.com.tw/gtsemail.asp?UserEmail=dlebduska@email.cz&EmailID=709451&EmailPreviousID=697415&OpenEmail=Y&LanguageID=1

Přihlásit se k odběru odpovědí z této otázky:

Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.

Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.

Copyright © 2004-2025 Poradna Poradte.cz. Všechna práva vyhrazena. Prohlášení o ochraně osobních údajů. | [tmavý motiv]