Nejste přihlášen/a.
Zdravím všechny. Již měsíc hledám vhodnou práci, která by mne bavila a kde bych se lidově řečeno našel. Přemýšlím o práci rozvozáka pizzy, jelikož rád jezdím autem a potřebuji se vyjezdit, byla by to pro mě vhodná práce. Nicméně, je to jedna z varianit. Abych neodbočoval od titulku, Facebook mi nabídl sám od sebe zaměstnání (FB jobs) a vyjela mi hned nabídka práce, na kterou, když chci odpovědět, tak se zobrazí veškeré mé informace z mého Fb o zaměstnání a absolvovaných školách. Když jsem na to kliknuil a vypsal jsem detailnější popis k mým předchozím pracovních zkušenostem, mohu vše poslat do firmy, která mi tuto práci nabízí a FB se mě ptá, zda chci, abych byl informován o dalších nabídkách zaměstnání. Máte někdo podobnou zkušenost?
Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.
Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.