Nejste přihlášen/a.
Na správu obrázků léta používám program "ACDSee". Něco se ale sepsulo a nejde mi v tomhle programu řadit soubory podle názvů (abeceda, čísla...). Dřív to šlo bez problémů. V ostatních programech to funguje normálně. Ať dělám, co dělám, soubory se v ACDSee řadí na přskáčku. Nejdřív jsem myslel, že se řadí podle času vytvoření, ale ani to není tak docela pravda. Program jsem odinstaloval, vyčistil registry, nainstaloval znova a pokusil se znova nastavit parametry. Nepomohlo to. Kde je problém?
Netuším, jestli je moje verze zkušební (při instalaci požaduje keykód), ale používal jsem jí k plné spokojenosti snad 15 let a ještě minulý týden nebyl s řazením souborů žádný problém. Takže mi to spíš připadá, že jsem někde šáhnul do orloje a teď to neumím vrátit zpátky.
Irfanview taky nemám rád
Vzpomněl jsem si, že mám tutéž verzi téhož programu nainstalovanou také na starém notebooku, dokonce ze stejného instalačního zdroje. A na něm řazení souborů podle číslel fungovalo tak, jak má. Porovnal jsem veškerá nastavení na obou počítačích a byla naprosto stejná. Pak mě napadlo obnovit systém WIN7 o 3 týdny zpět - a ejhle! Pomohlo to. Program zase funguje tak, jako předtím, soubory se poslušně řadí podle abecedy.
Co tomu teda bylo a proč se to stalo jsem nezjistil.
Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.
Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.