Nejste přihlášen/a.

Přihlásit se do poradny

Chyba v pocitaci

Od: sklar® odpovědí: 4 změna:

dobry den.kdo poradi? mam stolni pocitac a nekdy se me stane ze monitor zhasne a hned se zase rozsviti a nebo ze se pocitac sam vypne a hned se sam zapne .programy ktere jsem mel otevrene tam jsou.neni chyba ve zdroji?, dekuji za radu,

4 odpovědi na otázku
Řazeno dle hodnocení

zbynekj*
hodnocení

0x

Měl jsem podobný problém nakonec jsem zjistil, že závada byla v zásuvce, do které byl počítač připojen. V zásuvce byl "zapečený" kontakt ve kterém to občas zajiskřilo, no a tím došlo k vypnutí a znovu zapnutí počítače.

zbynekj*

Ještě pouze doplním, že to nebylo v zásuvce ve zdi, ale v "prodlužováku". Některé prodlužováky jsou nekvalitní. Jestliže na tom prodlužováku je třeba trojzásuvka, ve které je zapojen PC i monitor a ještě třeba něco viného, může ta závada být jen v jedné z těch zásuvek.

hodnocení

0x
Nu tak moment. Pocitac zhasne a zase se rozsviti sam od sebe a o nic neprijdes? To by musel usnout a probudit se sam od sebe. To bud nerikas vsechno a nebo to neni mozne. Monitor pokud zhasne (jako opravdu zhasne, nic na nem nesviti) tak to nemuze byt zdrojem pc. Doba kdy se monitor napajel ze zdroje uz je daaavno pric.

elane
hodnocení

0x

Stává se mi to také. Občas monitor vypne (zčerná) a za 1-2 vteřiny zase sám naskočí. Žádný program ani dokument nezmizí. Jestli vypne i PC, nevím.

(Proč se to děje nevím, stejně jako nechápu, jak ten PC vůbec může fungovat. I telefon je nad moje chápání, natož PC.) *sok*

Přihlásit se k odběru odpovědí z této otázky:

Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.

Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.

Copyright © 2004-2025 Poradna Poradte.cz. Všechna práva vyhrazena. Prohlášení o ochraně osobních údajů. | [tmavý motiv]