Nejste přihlášen/a.
Dostal jsem multimediání centrum MBOX s OS Android 7.2.1. Otevírala se úvodní obrazovka až do té doby, než jsem aktualizoval nějaký program pojmenovaný jako SU. Aktualizace byla úspěšná a chtělo to restart. Zvolil jsem tedy RESTART a poté se už otevřela pouze obrazovka s barevným nápisem MBOX a dál už nic nejde.Poradí někdo, co se s tím dá dělat a v případě, že bude třeba přeinstalovat OS, jak to udělat a kde ho stáhnout?
Tak už to syn zmáknul. Pro informaci všem sděluji, že je k tomu potřeba USB kabel spojovací (na obou koncích samci) a zvláštní softwarový nástroj instalovaný na PC, pomocí kterého stažený OS nabootujete na flesh paměť multimediálního centra. Dali jsme tam tímto způsobem Android 7.1.2 a funguje to.
Zapnout to do nouzového režimu, a odinstalovat balast, to občas jde po zapnutí držet nějaké tlačidlo, nebo obnovit tovární nastavení držením nějakých tlačidel a soucasně zapínáním. Kombinace chmatů by se mohla dát pogůglit. Firmware se přehrává nástrojem výrobce procesoru / platformy, nebo nástrojem pro servis, vždy je potřeba mít správné soubory a nejlépe to mít od někoho ověřené.
Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.
Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.