Nejste přihlášen/a.
Dobrý den,
potřebovala bych aby se mi v Excelu posouvali čísla. Mám řadu čísel v buňkách a občas jedno číslo potřebuji vymáznout a , aby se číslo na pravo od vymáznutého dostalo na jeho místo.
Mohl by mi prosím někdo napsat, jak toho docílit? a jsem blonďatá, tak prosím jasně a polopaticky .-)
Když označíš buňku, kterou chceš odstranit (pomocí kombinace kláves CTRL a MINUS na numerické klávesnici), tak se tě program zeptá, jakým směrem chceš posunout zbývající buňky. Ale funguje to pouze vždycky pouze na řádku nebo na sloupci. Takže čísla, které máš napsané v jiných řádcích už se ti nepřesunou na konec předchozího řádku.
Podle toho co popisujes potrebujes pouze presne to, co navrhuje Colombo.
Misto vymaznuti cisla pomoci DELETE pouzij CTRL - a vyber, ze chces bunky posunout vlevo.
Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.
Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.