Nejste přihlášen/a.
Dobrý den, chtěla bych poprosit o radu, jak na Facebooku změnit profilový obrázek, aniž by u něj bylo vidět, kolik mám lajků. Aby po změně obrázku nemohl nikdo lajkovat novou profilovku, a nikomu se na hlavní stránce neobjevilo, že jsem si pofilovku změnil. Děkuji moc za odpověď
Nastavit profilovou fotku jako soukromou (Only me) a upozornění o změně profilovky buď taky nastavit jako soukromé, nebo úplně skrýt.
Ideálně ještě obrázek použitý na profilovku zmenšit na co nejmenší přijatelnou velikost, aby ji nemohl nikdo ani zobrazit v plné velikosti.
Tak, jak jsem popsala. Mnou popsaný postup změní profilový obrázek, nebude u něj vidět počet like, po změně mu ani nikdo like nemůže dát, nikomu se neobjeví, že si profilový obrázek změnila. O tom, že pořád musí jít komentovat, se přece tazatelka nezmiňovala.
Předpokladem funkčnosti postupu je na profilovce nikoho a nic dalšího neoznačovat, ale to pokládám za samozřejmost.
Zobrazit půjde pořád, profilovku totiž nejde nastavit tak, aby nešla vůbec zobrazit. Moje poznámka o zmenšení je spíš takový doplněk, který může tazatelka využít, kdyby nechtěla ani zobrazování v plné velikosti - ve chvíli, kdy mám profilovku například 32x32 (nepamatuji si minimální rozměry pro použitelnou profilovku, ale to je teď nepodstatné), se po rozkliknutí místo zvětšení naopak zmenší.
To není pravda. Kdy už tady přestanou psát rádoby "rádci" nesmysly, jenom aby měli odpovědi? A za nesprávnou odpověď už jsou za dvě minuty dvě poděkování... Ach jo.
Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.
Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.