Nejste přihlášen/a.

Přihlásit se do poradny

McAfee a brána Firewall

Od: lindaf* odpovědí: 2 změna:

Dobrý den, prosím o pomoc, měla jsem počítači McAfee zkušební verzi, nainstalovala jsem avast... McAfee skoncila zkusebni verze ale ia ji obnovovat nechci no a brana firewall (normalne od Windows) mi pise ze je ovladana McAfee antivirem (viz obrázek) funguje tedy nebo nefunguje? nebo mám to McAfee odinstalovat když tam mam avast vubec nevim co s tim, predem dekuji za rady :) (krom toho McAfee tam furt leze a otravuje ze predpltne skoncilo nevim vubec co s tim delat)

doplněno 27.11.12 13:50:

tady jeste obrazek

McAfee a brána Firewall

2 odpovědi na otázku
Řazeno dle hodnocení

mowla*
hodnocení

0x

Rozhodně McAfee ODINSTALOVAT!

Měla´s ho odinstalovat dříve, než jsi instalovala Avast!

Buďto odinstaluj McAfee přímo, doporučuju ale napřed odinstalovat Avast, pak odinstalovat McAfee (včetně všech zápisů do registrů - např. pomocí RevoUninstaller) a pak znovu nainstalovat Avast.

BTW - když máš na PC dva anitiviry, je to, jakobys nechala barák hlídat dvěma bezpečnostním agenturám - a neřekla jim o tom...

*zed**haha*

lindaf*
hodnocení

dobře avast už mám tak odinstaluji to mcafeea jeste sjem se chtela zeptat kdyz bych to odinstalovala normalne pes ovl. panely a pak projela CCleanerem slo by to take ne?

doplněno 27.11.12 16:49:

děkuju moc za radu, už jsem to idnstalovala :) primo odinstalovacim souborem od McAfee a je to pryc :)

Přihlásit se k odběru odpovědí z této otázky:
Otázky na téma McAfee

Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.

Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.

Copyright © 2004-2025 Poradna Poradte.cz. Všechna práva vyhrazena. Prohlášení o ochraně osobních údajů. | [tmavý motiv]