Nejste přihlášen/a.
Dobrý den,
potřeboval bych pomoct s Grafickou kartou GT 1030.Vždycky když nainstaluji driver pro kartu ,tak po restartu Bios naběhne v pořádku ale při načítání windowsu mi obrazovka zčerná a píše mi to žádny vstup.
Byl bych rád kdyby jste mi pomohli a díky předem.
PC :
Optiplex 755
4GB Ram
2TB HDD
GeFroce GT 1030 2GB Low Profile
Intel Core 2 Quad Q6700 2,66GHz
doplňte verzi OS a název desky
Ten starý optiplex býval dodávaný s XP - tj. vaše W8 jsou na tyto HW dost nešťastné... ještě s W7 by se snad dalo něco dělat.
Předpokládám potřebu stáhnout a flešnout nejnovější BIOS - který bude komunikovat s novým HW. Dále musíte mít opravdu správnou verzi ovladačů - máte na desce výstup na monitor nebo starou grafiku? Zkuste nejprve bez té nové...
Je tu i možnost vadné grafiky - byť nové...
Postupoval bych:
1) test bez grafiky nebo se starou grafikou
2) aktualizace biosu
3) stále bez nové grafiky stáhnul všechny možné nejnovější ovladače HW podle výrobce desky - ale asi nebudou pro W8... takže pro W7 a doufat, že to bude stačit.
4) instalace ovladačů grafické karty příslušné verze - tj. 32-64 bit...
pokud by nepomohlo
5) kompletní formát (po záloze dat na disku) - reset bios na desce, instalace W7, ovladače a vše k systému W7.
Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.
Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.