Nejste přihlášen/a.

Přihlásit se do poradny

Nejdou stahovat videa z you tube

Od: milis® odpovědí: 6 změna:

Dříve jsem si z You Tube postahoval pár písniček. Video jsem si v aTube stáhnul jako audio formát. Teď to nejde. Není to už nějaký bloklý kvůli autorským právům? Videa od lidí stahovat jdou.

Dík za rosuzlení.

6 odpovědí na otázku
Řazeno dle hodnocení

douby*
hodnocení

1x

není to bloklý jen prostě musíš používat software který funguje což o aTube zřejmě neplatí ...

Já to vždy stahuji pomocí perfektně udržované utility pro příkazový řádek, ta prostě zafunguje správně vždy (navíc je k dispozici pro všechny platformy včetně linuxu například)

Stačí do příkazového řádku zadat youtube-dl --extract-audio --audio-format mp3 kde url odkaz zadáš vlastní a program ti rovnou uloží jen audio stopu v mp3

hodnocení

0x

Stáhni komplet video (pokud to tedy jde) a ve Format Factory uprav na soundtrack (mp3).

hodnocení

0x

Pokud stáhneš celé video, lze pak extrahovat zvuk různými aplikacemi. Kromě zmíněného používám AoA Extractor, nebo Audiozilla.

priklad1*
hodnocení

0x

S TubeMate žádný problém. Rovnou nabídne několik Audio formátů

priklad1*
06.10.19 11:45

pi*
hodnocení

0x

Audio i video.

doplněno 06.10.19 20:27:

Taky.

Přihlásit se k odběru odpovědí z této otázky:

Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.

Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.

Copyright © 2004-2025 Poradna Poradte.cz. Všechna práva vyhrazena. Prohlášení o ochraně osobních údajů. | [tmavý motiv]