Nejste přihlášen/a.

Přihlásit se do poradny

NTB zamrzne a po chvilce se vypne

Od: chyba odpovědí: 4 změna:
Mám NTB s WIN 7, SSD diskem a připojuju k tomu přes USB klasický HDD s fotkama,filmama a mam na nem nainstalovane hry. Včera se mi asi 5min. po vypnutí hry při práci na internetu zamrznula obrazovka (žádné tlačítka, ani caps lock, numlock, hlasitost,touchpad,myš) nereagovali a NTB se po chvilce vypnul. Po zapnutí jel normálně. Pak to zas po práci ve vektorovém programu udělalo zase. Dneska po hře a pak znovu při hře. Žádná modrá obrazovka ani chybové hlášení se mi neobjevuje. Při startu po pádu mi akorát vyskočí v biosu jestli spustit klasicky v nouzovém režimu bez a s internetem.Nic víc. Dá se někde najít důvod pádu? Mezi včerejškem a dneškem jsem nainstaloval 2x nějakou aktualizaci windowsu přes 300MB ale nepomohlo to. Napadlo mě jedině,jestli se to nepřehřívá (možná vyčistit od prachu)? Do včera jsem tu hru hrál a vše OK ale od včera se hra aktualizovala a od té doby to dělá. Tak mě napadá, že by to mohlo mít souvislost, nebo možná taky ne... předem děkuju za rady.

4 odpovědi na otázku
Řazeno dle hodnocení

chyba
hodnocení

0x

vypadá to na tohle "Relace Circular Kernel Context Logger byla zastavena v důsledku následující chyby: 0xC0000188."

hodnocení

0x

já bych řekla, že se přehřívá... měla jsem stejný problém, v opravně mi ho vyřešili :)

hodnocení

0x

answers.microsoft.com/...

doplněno 04.10.19 20:15:

Padá to evidentně při vytížení - nestíhá to sledovat vaši činnost a reportovat microsoftu... Já všechny tyto sledovací zkouším blokovat, ale po pár měsících se objeví aktualizace a oni si vymyslí jiný způsob, nový název, novou možnost sledování a vytěžování...

samozřejmě nevylučuji další problém - přehřívání grafiky

chyba

Děkuju, to jsem našel, je to sice WIN 10 ale třeba by to mohlo pomoct, jen nevím jak na to, tak zkusím v pondělí poprosit IT v práci jestli by to zkusili udělat. Díky. Dám vědět, jestli pomohlo.

Přihlásit se k odběru odpovědí z této otázky:

Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.

Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.

Copyright © 2004-2025 Poradna Poradte.cz. Všechna práva vyhrazena. Prohlášení o ochraně osobních údajů. | [tmavý motiv]