Nejste přihlášen/a.
Začalo se mi s příchodem podzimu stávat, že mi večer přestal fungovat internet. Ráno zase vše ok. Zjistil jsem závislost na teplotě. Vše funguje do 8 st. Jsem připojen na AP poskytovatele internetového připojení, kterého jsem samozřejmě kontaktoval. Odpověděl mi, že je to nesmysl, a že vše funguje tak jak má. Já mám na střeše UBIQUITI PowerBeam M5, z kterého mám kabel vedený do wifi routeru kterým rozbočuji signál. Ten jsem vyměnil za jiný a bylo to stejné. Jak zjistit, zda je chyba u mě na UBIQUITI PowerBeam M5?
V takovém případě se zkusím přihlásit na jednotku, která je u mne (v mém případě to je 192.168.1.5 - neznám heslo, ale musí se objevit přihlašovací web stránka) a pak na mikrotik hotspot, ke kterému se připojuji a který mi v mém případě vrátí status a mojí veřejnou adresu.
A když něco neběží, tak pošlu print screen poskytovateli.
Tracert jsem zkoušel. Když to jede, tak mám dvakrát odpověd(stejná IP) od toho mého AP, pak AP poskytovatele atd. Když to nejede, tak ani jedna odpověď od mého AP. Teplotou je to na 100%, začátkem týdne bylo tepleji a vše fungovalo celou noc. Včera se ochladilo a jakmile teplota klesne pod 8st. je konec. Ráno se to rozjede, až vyleze sluníčko. Lidi na to nemají vliv.
Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.
Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.