Nejste přihlášen/a.

Přihlásit se do poradny

Outlook brání v přístupu k přílohám

Od: pravdomluvny* odpovědí: 2 změna:

Zdravím! Poštu vybírám z mailů přímo, bez použití klienta. Občas mi ale někdo přepošle přílohu s příponou ".eml". Tuto přílohu stáhnu do compu a rozkliknu a často se mi stane, že je tam hláška: "Aplikace Outlook Express zakázala přístup k nebezpečným přílohám ve vaší poště: yyyyyyyyyy.xxx . Potřeboval bych vědět zda lze někde nastavit stupeň tohoto zabezpečení nebo kde ho vypnout, abych měl k přílohám přístup. Díky předem za pomoc.

Outlook brání v přístupu k přílohám

2 odpovědi na otázku
Řazeno dle hodnocení

sondaw*
hodnocení

2x

Podívej se v Nástroje>Možnosti>Zabezpečení> jestli nemáš zatrženo Zakázat ukládání nebo otevírání příloh, které by mohly obsahovat virus

pravdomluvny*
hodnocení

Díky za radu. Já tušil, že to je prosté. Bohužel jsem si neuvědomil, že se to pokouším nastavovat v tom ohně přílohy, a tam pochopitelně žádná taková nastavení nejsou. Musí se to nastavit v hlavním okně Outlooku. Ale já zjistil, že nemůžu Outlook otevřít, neboť jsem si po instalaci WINDOWS nějakým zaručeným programem Outlook odstranil (nepoužívám ho). Ve složce Outlook Express v Program Files zbylo vše, jen ten soubor spouštějící Outlook ne. :) Tak jsem provedl krkolomou akci a naimplementoval jsem ho tam z druhého compu, na kterém mám stejnou instalaci. A funguje to. Nastavení jsem změnil, jak jsi mi poradil a je to OK. Ještě jednou díky a hezký den.

Přihlásit se k odběru odpovědí z této otázky:

Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.

Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.

Copyright © 2004-2025 Poradna Poradte.cz. Všechna práva vyhrazena. Prohlášení o ochraně osobních údajů. | [tmavý motiv]