Nejste přihlášen/a.
Zdravím! Poštu vybírám z mailů přímo, bez použití klienta. Občas mi ale někdo přepošle přílohu s příponou ".eml". Tuto přílohu stáhnu do compu a rozkliknu a často se mi stane, že je tam hláška: "Aplikace Outlook Express zakázala přístup k nebezpečným přílohám ve vaší poště: yyyyyyyyyy.xxx . Potřeboval bych vědět zda lze někde nastavit stupeň tohoto zabezpečení nebo kde ho vypnout, abych měl k přílohám přístup. Díky předem za pomoc.
Podívej se v Nástroje>Možnosti>Zabezpečení> jestli nemáš zatrženo Zakázat ukládání nebo otevírání příloh, které by mohly obsahovat virus
Díky za radu. Já tušil, že to je prosté. Bohužel jsem si neuvědomil, že se to pokouším nastavovat v tom ohně přílohy, a tam pochopitelně žádná taková nastavení nejsou. Musí se to nastavit v hlavním okně Outlooku. Ale já zjistil, že nemůžu Outlook otevřít, neboť jsem si po instalaci WINDOWS nějakým zaručeným programem Outlook odstranil (nepoužívám ho). Ve složce Outlook Express v Program Files zbylo vše, jen ten soubor spouštějící Outlook ne. Tak jsem provedl krkolomou akci a naimplementoval jsem ho tam z druhého compu, na kterém mám stejnou instalaci. A funguje to. Nastavení jsem změnil, jak jsi mi poradil a je to OK. Ještě jednou díky a hezký den.
Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.
Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.