Na takové anomálie často pomůže obyčejný restart počítače. Jako vždy podotýkám, že nemluvím o vypnutí a zapnutí, ale o restartování (ano, u nových Windowsů je to rozdíl). Při vypnutí dojde totiž spíše jen k takové větší hibernaci a při následném zapnutí nestartuje kompletní systém "s čistým štítem". Je to vidět i na rychlosti startu systému, při restartu to trvá déle.
jen pro jistotu, klikáte na ikonku pravým tlačítkem myši? Levým funfuje dvojklik, pravým stačí jeden.
zach
karel556: proč levým dvojklik a pravým jen jednou.Mám W10 a když na ikonu zvuku v liště kliknu levým jednou! , tak se mi ukáže posuvník s hlasitostí.Když kliknu jednou pravým,tak tabulka s několika výběry možností.
Taky se moto stává, ale převážně jen na slabším ntb kdy je procesor nebo disk z ničeho nic vyřízeny. Po chvíli se mi tato nabídka ale otevře, nebo začne problikavat dle toho kolikrát jsem na to v nervech klill :D
Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.
Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.