Nejste přihlášen/a.

Přihlásit se do poradny

Okénko diagnostiky ve Windows 10

Od: windowsak odpovědí: 4 změna:

Ahoj všem,

na klávesnici jsem při zbrklém psaní stiskl nějakou kombinaci písmen a v pravém horním rohu mi vyskočila nějaká tabulka s údaji výkonu CPU, RAM apod. Viz příloha. Nevíte prosím, jak ji odstraním? Samo, že nějaký křížek na sobě nemá :))

Děkuji

Okénko diagnostiky ve Windows 10

4 odpovědi na otázku
Řazeno dle hodnocení

tomas11*
hodnocení

0x

zkusil bych do tabulky klepnout myší - a pak na klávesnici Alt+F4

doplněno 30.09.19 14:05:

tedy levý Alt+F4

doplněno 30.09.19 15:37:

co na to říkal správce úloh?

windowsak
hodnocení

Nene :) Ta tabulka je nadřazená naprosto všemu :-D Myší se nad ní nejde ani dostat :-D nelze tak kliknout, alt+f4 mi nabídlo tak už pak klasick restart

hodnocení

0x

Mi to připadne jako informace z jiné aplikace - něco jako adwanced system care... neinstaloval jste si nějaký program, který by přilepil tohoto humusáka?

hodnocení

0x

Ctrl, Alt, Delete. Stisknout najednou a pak otevřít Správce úloh. Vybrat co je třeba a ukončit.

Přihlásit se k odběru odpovědí z této otázky:

Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.

Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.

Copyright © 2004-2025 Poradna Poradte.cz. Všechna práva vyhrazena. Prohlášení o ochraně osobních údajů. | [tmavý motiv]