Nejste přihlášen/a.
Dobrý den pokud je tu nějaký odborník na počítače tak mám takový problém. Mám už starší nootebook Asus operační systém Windovs 7 no a nefunguje mi kopírování videosouborů z notebooku do mobilu Honor 7A. Vždy když to připojím svůj telefon k notebooku a dánm spárovat v počítači no a pak si otevřu složku DCIM a pak Download kde najdu své fotky i videa ve stvém telefonu přes počítač no a myší uchopím jakýkoliv videosoubor a přenesu jej do této složky ke zkopírování tak se mi zobrazí chybová hláška průzkumník Windows přestal fungovat a pak možnost restartujte online program a windows najde řešení. Vždy když dám kliknout na možnost restartovat program tak počítač sice vyhledává řešení ale nic nenalézá. No a pak je to stále dokola vždy když to zkouším znovu tak mi to zkopíruje pouze fotky ale ne videa.Co s tím mohu dělat? Dá se to nějak opravit ten program aby to fungovalo? Moc děkuji za vaši odpověd! S pozdravem Dalibor.
Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.
Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.