Nejste přihlášen/a.

Přihlásit se do poradny

Nefunguje mi kopírování z počítače do mobilu!

Od: dalibor odpovědí: 2 změna:

Dobrý den pokud je tu nějaký odborník na počítače tak mám takový problém. Mám už starší nootebook Asus operační systém Windovs 7 no a nefunguje mi kopírování videosouborů z notebooku do mobilu Honor 7A. Vždy když to připojím svůj telefon k notebooku a dánm spárovat v počítači no a pak si otevřu složku DCIM a pak Download kde najdu své fotky i videa ve stvém telefonu přes počítač no a myší uchopím jakýkoliv videosoubor a přenesu jej do této složky ke zkopírování tak se mi zobrazí chybová hláška průzkumník Windows přestal fungovat a pak možnost restartujte online program a windows najde řešení. Vždy když dám kliknout na možnost restartovat program tak počítač sice vyhledává řešení ale nic nenalézá. No a pak je to stále dokola vždy když to zkouším znovu tak mi to zkopíruje pouze fotky ale ne videa.Co s tím mohu dělat? Dá se to nějak opravit ten program aby to fungovalo? Moc děkuji za vaši odpověd! S pozdravem Dalibor.

2 odpovědi na otázku
Řazeno dle hodnocení

detaily
hodnocení

0x

jakým protokolem? Bluetooth (jakám subprotokolem? OBEX NEBO FTP nebo file explorer)?

Mě tohle taky nejde, resp .je to nestabilní, programoval to nějaký ind, že to blokuje ostatní práci s BT a nezkopíruje to víc než 4 soubory...

hodnocení

0x
Podobné problémy jsem míval v linuxu(win nepoužívám). Problém vidím u výrobců mobilů, kteří si implementují některé věci po svém. Místo problémového usb řešení raději použíj nějaký lepší správce souborů - myslím hlavně v mobilu! - a přetáhni to přes wifi. Věřím, že ve spojení totalcommander v pc/androidu to půjde samo, určitě najdeš správný plugin, pohledej sám. Mělo by to jít i ve většině souborových manažerů pro android, kde zapneš ftp přenos a v windows průzkumníkovi zadáš patřičnou ip adresu pro propojení...

Přihlásit se k odběru odpovědí z této otázky:

Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.

Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.

Copyright © 2004-2025 Poradna Poradte.cz. Všechna práva vyhrazena. Prohlášení o ochraně osobních údajů. | [tmavý motiv]