Nejste přihlášen/a.
Dobrý Den, chtěl jsem si stáhnout hudbu a nechtělo mi to tu píseň nechat stáhnout dokuď něco nepovolím, povolil jsem to a byly to reklamy, které se mi teď stále upozorňují, nevíte jak tyto reklamy odstranit? Díky
Tak to sis naběhl pravděpodobně na malvare. Toto povolování mívají odkazy přesměrované na adf.ly. Vždy tyto požadavky striktně blokuji. Pokud mě to nechce pustit dál okamžitě stránku zavírám a pro jistotu PC projedu malwarebytesem. Naposled kdy se mi tak stalo měl jsem pak v Chrome coinminner.
Nemyslím si, pravděpodobně (si myslím, odhadují mé koule podle popisu, že by mohlo být) jde jen o Service worker nebo push notifikace, které využívají api prohlížeče. Pravděpodobně to jen šmíruje, obtěžuje a žere data. Z
řešením je vymazat "dočasná data prohlížeče, a měla by tam ýt volba Oznameni stránek nebo Service workers´. A druhotně někde v nastavení prohlížeče, je tlačítko na povolení notifikací. Já tyhle kraviny blokuji, mimojiné, že nemám potřebu, aby do mě stránaky něco hučely ani když si je neprohlížím a pak jde o výkonnostní problém, něco. co běželo i když dávno nemá --- blokuji konrétně doménu onesignal / onesignal.js a ještě typ požadavku service-worker
co ukazuje chrome://serviceworker-internals/?
Dobrý večer, dle mého půjde o rozšíření v prohlížeči. nedávno jsem tento problém řešil u kamaráda, kterému snad co 10 sekund vyskakovalo upozornění na nějaké novinky na cizích webech a pod. Tam jsem to musel manualně vše odstranit.
Zde je návod pro chrome : support.google.com/...
V aplikaci, stránce, zařízení?kde kde?kde?
v čem u čeho?
odkdy?
kde se to projevuje
Sorry jako, magické koule dnes stávkují.
Reklamy nemám a nevedu a nic moi nebrání stahovat.
Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.
Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.