Nejste přihlášen/a.

Přihlásit se do poradny

Obnovení do bodu

Od: novak1* odpovědí: 15 změna:

Když odinstaluji aplikaci 250MB a potom dám obnovení do bodu ,vráti se ty MB spátky? Název té aplikace je tady spet ale asi bez MB.

15 odpovědí na otázku
Řazeno dle hodnocení

hodnocení

1x

Mluvíme to počítačí či notebooku?

Když jste program odinstaloval, proč jste ještě použil návrat k bodu obnovení? Může se stát, že se vrátíte do bodu, kdy program už byl nainstalován a Vy si jej takhle vlastně obnovíte.

Prostě program odinstalujte a nechte to být. MB zabrané programem se jeho odinstalací samozřejmě uvolní pro jiné použití.

Trošku nerozumím tomu doplnění... Jaký disk nemáte? V řádu GB? To byste musel mít opravdu muzejní kousek. Nejmenší klasické plotnové disky co se prodávají jsou někde kolem 500 GB. Co se týká SSD disku, tak možná jsou ještě v prodeji disky kolem 80 GB.

Jinak aktualizace probíhá tak, že se stáhnou aktualizační soubory, které následně aktializují operační systém, hru či program. Poté se tyto soubory automaticky označí jako smazané a uvolní místo, které na disku zabíraly.

novak1*
hodnocení

Odinstaloval jsem to a nešel mi internet ,tak jsem v panice zadal obnovení do bodu. Od instalovával jsem McAfee. Ale to se nemohlo všecho vrátit asi ,to odinstalovávali oni z McAfee ale název se vrátil spet a možná i neco jiného.Co ted?

Jestli ho máte v seznamu nainstalovaných programů, tak jej prostě znovu odinstalujte.

novak1*
hodnocení

To celé McAfee melo vyše 700MB .Neovlyvní to chod notebooku,když to tam nebude?

Pokud tam máte jiný antivir, nebo se chováte zodpovědně, tak to chod ntoebooku neovlivní... spíš naopak.

Jestli máte Win10, tak si tam nechte Defender, což je antivir, který je součástí systému a na nějaké McAfee se vykašlete.

novak1*
hodnocení

Nemám žádný antivirák ,jedu bez toho.Tomuto McAfee taky už vypršela platnost po mesíci . Mám W10.

novak1*
hodnocení

Zadal jsem odinstalovat McAfee Live Safe 792MB a ptá se jestli chci odinstalovat jenom McAfee Live Safe a nebo komplet všechny soubory v tom obsažené.Mám dát všechno? Tam je neco navíc v tech 792MB.To není jenom antivirák všechno.

Je to notebook.

Zřejmě to bude nějaký balíček véce programů. Pokud je nepoužíváte dejte vše.

A pokud máte Win10, tak není pravda, že nemáte antivir. Součástí systému je Defender, což je víc než dostatečné antivirové řešení. Až bude pryč McAfee, jen si ověřte, že je Defender aktivní.

novak1*
hodnocení

Ano Defender mám.Když to zobrazím ve Windows zabezpečení tak je tam napsané že MCAfee antivirus je odpojeno. McAfee Firewal taky odpojeno a taky Windows firewal odpojen.Jen Windows defender Antivirus je zapnutý.

Když odinstalujete ten McAfee, měl by z toho přehledu zmizet. Pak by nebylo od věci ještě zapnout ten windows firewall. Beztoho by se objevila hláška o tom, že není zapnutý (pokud tam už ta hláška není zobrazená)

novak1*
hodnocení

Když jsem dal otevrít aplikaci tak tam je napsáno ,Doménová síť,Soukromná síť,Verejná síť u všech je napsáno Brána Firewal zapnuta. Jen na začátku je psáno Softvér Windows firewall je vypnutý.

Jak se dá dostat do Storu ,nemužu se tam napojit.

novak1*
hodnocení

Teď se hodne aktualizuje ,kam jdou ty GB,kde se to ukládá všechno ,na disk? Takový disk nemám.

novak1*
hodnocení

Do posud tady nikdo nic nenapsal,dokonce ani Ferax,žádný odborník na počítače tady není.

Mozna maji na praci neco jineho nez lustit o co ti jde

hodnocení

0x
Body obnovy ovlivnuji system, tedy ovladace, aplikace- tvuj dotaz, ale ne bezna data.
Vice info treba tady
servispckupka.cz/...

Přihlásit se k odběru odpovědí z této otázky:

Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.

Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.

Copyright © 2004-2025 Poradna Poradte.cz. Všechna práva vyhrazena. Prohlášení o ochraně osobních údajů. | [tmavý motiv]